rrock'n roll child

maanantai 4. lokakuuta 2021

Turmion Kätilöt + Detset @ Pakkahuone 2.10.2021

Moi!

Turmion Kätilöt, tuo yksi Suomen suosituimpiin sekä parhaimpiin industrial metal -bändeihin kuuluva poppoo esiintyi Tampereen Pakkahuoneella juuri viime lauantaina. Keikka oltiin jaettu kahteen osaan, mentiin Iltsun kanssa jo aiemmalle keikalle. Tätä keikkaa oltiin odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä tää oli meille molemmille ensimmäinen kerta kun päästiin todistamaan bändiä livenä ja se kuuluu meidän molempien suosikkibändeihin. Alunperin bändin oli tarkoitus esiintyä Tampereella jo huhtikuussa (?) mut koronan takia keikka siirrettiin myöhemmäksi. Onneksi keikka toteutui, oli nimittäin aivan mahtavaa!

Bändiä oli lämppäämässä tamperelainen Detset, jota oli myös mahtavaa nähdä vihdoin. Ei yhtään hullumpi lämppäri, jo näiden aikana tunnelma oli katossa. Nautin todella paljon näiden keikasta. Bändi on perustettu vuonna 2019, eli kyseessä on aika uusi yhtye. One Night Stand on ihan mun ehdoton lempparikappale näiltä ja se oli myös ihanaa kuulla nyt livenä. Bändillä oli lavalla oikein hyvä meininki ja ehdottomasti haluan nähdä nämä toistekkin. 






Ja sitten vihdoin lavan valtasi the one and only - Turmion Kätilöt! Sit muuten lähti, koko Pakkahuone aivan messissä ja bändi aivan totaalisen kovassa iskussa! Olin kuullut et bändin keikat on aina ihan priimaa eikä bändi jätä ketään kylmäksi. Se tuli kyllä selväksi tällä keikalla. Oli niiin mieletöntä nähdä tämä vihdoin livenä. Tuttuja ja ei niin tuttuja biisejä, mut silti oltiin jokaisen biisin aikana niin mukana kun mahdollista. Nautin näidenkin keikasta niin paljon. Kertosäkeiden huutamista nyrkit ilmassa ja moshaamista. Tanssimista myös, discometalli rules! En muista millon oon alottanut bändin kuuntelemisen mut viime aikoina oon luukuttanut bändiä entistä enemmän ja tästä on tullut mulle tärkeä bändi. En osaa edes sanoa mikä on bändin paras biisi, niitä on niin paljon. 

Mut olipahan keikka, eikä taatusti jäänyt yhteen kertaan. Vielä joskus uudestaan näiden keikoille! 











Super isot kiitokset Detset ja TURMION KÄTILÖT! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti