rrock'n roll child

maanantai 15. marraskuuta 2021

Perjantai täynnä hauskanpitoa

Moi!

Viime perjantaina vietettiin työpaikan pikkujouluja. Niitä olin oottanut kuin kuuta nousevaa, sillä en ollu ikinä ollut työpaikan pikkujouluissa. Kannatti mennä, oli nimittäin aivan mahtavat pikkujoulut! Iltaan mahtui vaikka mitä. Oli aivan taivaallista ruokaa ja juomaa, jälkiruokana ollut kakku oli myös aivan ihanaa. Innostuin jopa juomaan vähän teetä kakun kanssa vaikken sitä muuten juo. Oli myös pientä naposteltavaa. Musavisaa, olin aika haka tässä vaikka meidän joukkue ei voittanutkaan mut sijoituttiin neljänneks. Illan aikana soitettiin kaikkien toivebiisejä. Tutustuin uusiin ihmisiin. Tanssittiin Hauli Brosin keikan aikana kun bändi esiintyi siellä. Me itseasiassa arvuuteltiin et mikä se bändi voisi olla ja heitin et kun tää on haulitehdas nii voisiko se olla Hauli Bros joka esiintyy. Ja sit ne ilmestyi soittamaan lavalle. Bändi esitti kahden setin verran niin omia kuin muiden esittäjien biisejä. Eppu Normaalia, Juicea, Popedaa.. Jestas että oli hauskaa! 









Lähdin aika pian keikan jälkeen kohti keskustaa. Näin vielä Iltsua, ja mentiin Ruby&Fellasiin. 
Olli Kärki oli juuri lopettamassa ekaa settiään, mut onneks ehdittiin kuuntelemaan toinen setti. 
En ollukaan nähnyt Ollia hetkeen missään, mut olipas kiva kuulla vielä lisää livemusaa. Olli esitti akustisesti muiden biisejä. Iron Maidenia, UFOA, jopa Tommi Läntistä! Oli ainakin monipuolinen setti ja todella hyvä keikka muutenkin. 





Tämän jälkeen mentiin Iltsun kanssa hetkeks Majavaan missä ei ollu tullu käytyä piitkään aikaan. Sielläkin oli hyvä meno ja sit oli kiva hakea ruokaa ja mennä kotiin nukkumaan. 
Oli kyllä hieno ilta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti