rrock'n roll child

tiistai 9. elokuuta 2022

Saarihelvetti 2022

Moi!

Viime perjantaina suunnattiin kavereiden kanssa kohti Helvettiä. Saarihelvetti järjestettiin tuttuun tapaan Viikinsaaressa ja tämä oli itselleni toinen kerta kun pääsin nauttimaan näistä festareista. Mulla ja Iltsulla oli vain perjantaille lippu, sillä silloin oli enemmän meitä kiinnostavia esiintyjiä. Eniten kiinnosti Detset, Dead By April ja Turmion Kätilöt

Lipun hintaan sisältyi menopaluu-laivamatkat ja olimme saaressa joskus puoli kuuden aikoihin, Päätettiin syödä jo ennen Detsetiä. Grilliltä tilattu burgeri kaikilla mausteilla oli aivan taivaallista. Sitten vähän juotavaa ja nokka kohti Inferno Stagea jossa Detset oli jo aloittanut keikkansa.  Olipahan jälleen todella hyvä keikka ja uuden levyn biisit toimi erinomaisesti. Mariana Arc on tämänhetkinen lempparini bändin tuotannosta ja se oli hienoa kuulla livenä. Keikasta jäi hyvä fiilis!




Seuraavaksi istuskeltiin vaan keinussa kossubatteryiden kanssa, siitä on jo vähän niinku tullu perinne meille. Sää oli aika sateinen mut onneksi ei ollut mikään kova kaatosade ja helpotti jossain kohtaa iltaa. Tsekattiin seuraavaksi Saruru, joka yllätti positiivisesti! Siis todella hyvä ja lavan edestä löytyikin innokkaita faneja.  Bändillä oli hyvä meininki lavalla ja laulajalla on ihanan persoonallinen ääni. Kävinkin keikan jälkeen kehumassa tälle laulajalle miten hyvä keikka heillä oli ja otettiin yhteiskuva. Suosittelen ehdottomasti käymään bändin keikoilla!




Sitten saman lavan otti haltuun itse Mikko Alatalo. Oli mielenkiintoista nähdä Mikko tämmösillä festareilla. Huudettiin muun yleisön kanssa Mikko lavalle ja ehdittiin katsomaan tätä ainakin yhden biisin verran, sillä oli riennettävä katsomaan toista bändiä. Mut vaikka ehdittiin vain yksi biisi kuulla, meininki vaikutti olevan todella hyvä ja kuulemma tällä keikalla oli ollut pitti!


Sitten rynnättiin kohti Kaaoszine Stagea, kun ihana Dead By April oli jo aloittanut keikkansa siellä. Tästä bändistä on tullut mulle lyhyessä ajassa tärkeä ja ai että rakastin tätä keikkaa! Oli niin ihanaa nähdä tätä bändiä toista kertaa tänä vuonna. Setti oli aivan täydellinen. This is my life, Anything at all, Crying over you, Losing you.. <3 Huhhuh! Ja mikä parasta, nään bändin uudestaan lokakuussa! Sitä odotellessa.






Taidettiin tämän jälkeen vaan istuskella ja juoda lisää. Suunnattiin lähempänä kymppiä takaisin Kaaoszine Stagelle. Seuraavaksi tämän lavan valtasi Turmion Kätilöt. Hyvä tavaton minkä shown bändi heitti! Bändi ja yleisö ihan liekeissä ja tuli vähän moshattua. Tää on joka kerta vaan niin mieletön! Jossain kohtaa ihmiset meinasi hyppiä päälle, mut ei annettu sen pilata fiilistä vaan mentiin sivummalle joraamaan. Tulipahan jorattua kunnolla, Kätilöiden keikoilla ei todellakaan pysy ikinä paikoillaan!







Pantera-covereita soittava Pantera Tribute päätti Saarihelvetin perjantaipäivän.  Kuulosti todella hyvältä ja tuli tämänkin aikana pikkasen moshattua. Niskat tuli kipeeksi mut oli wörttiä. :D





Viimeisellä laivalla takaisin Laukontorille ja sitten jatkettiin suoraan virallisille jatkoille Yo-talolle. Stereo Terror dj's soitti siellä levyjä ja taas jorattiin. Johan oli hyvä meininki! Niinkin hyvä, et lähdettiin vasta kun valomerkki tuli. 




Jälleen todella onnistuneet ja ikimuistoiset festarit. <3 

Kiitos hyvälle seuralle. 
Kiitos Saarihelvetti 2022! 
Palataan toivottavasti ensi vuonna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti