rrock'n roll child

tiistai 1. elokuuta 2023

MÖKKIROKKI 2023



Sunnuntaina mentiin taas! Tällä kertaa Räikänpuistoon Ylöjärvelle, jossa järjestettiin perinteinen puistofestari Mökkirokki. Tapahtuma oli ilmainen ja esiintyjät kiinnosti todella paljon, joten tottakai päätettiin mennä kaverin kanssa. En tiedä miksei olla ennen käyty tuossa tapahtumassa, se vaikutti nimittäin tosi kivalta ja sinne oli helppo tulla bussilla. Oli ruokakojuja, metrilakua, sai rapsutella koiria.. Kaikkea mielenkiintoista. Tapahtumaan sai myös tuoda omia eväitä joten käytiin kaupassa hakemassa pientä evästä ja tuotiin omat viltit. Jenni Mustajärvi esiintyi lavalla kun tultiin alueelle ja se toimi hyvänä piknikmusana. 

Seuraavaksi lavalla esiintyi ihana Uniklubi, jota mentiin tottakai katsomaan lavan eteen. Näiden keikkoihin ei vaan ikinä kyllästy. Setti oli jälleen täydellinen sekoitus uusia ja vanhoja kappaleita. Niiden mukana tuli taas hoilattua. Aurinko paistoi ja kaikki viihtyi. Aivan upea keikka kuten aina!






Keikan jälkeen oli hyvin aikaa jatkaa piknikkiä Räikän rannalla ja nauttia kesäisestä päivästä. 

Kun palattiin lavan lähelle, siellä oli jo älyttömän paljon porukkaa. Huomasi kyllä mitä bändiä ihmiset olivat tulleet katsomaan. KUUMAA päätti festaripäivän. Tää on tällä hetkellä todella suosittu bändi mut en ihmettele. Onhan näillä aivan ihania biisejä ja niitä pääsi nyt vihdoinkin kuulemaan livenä. Näidenkin setti oli täydellinen! Uuden levyn biisejä ja myös vanhempaakin tuotantoa. Omat lempparini on Anna mulle mitä vaan, Oo vielä sekunnin mun, Elokuva, Ylivoimainen, Edelleen sua  ja Tulipalo.  Aika monta lempparia siis ja bändi soitti nämä kaikki lempparit! Niin mahtava keikka et pakko päästä joskus uudelleenkin! 






Olipas kivat puistofestarit!

Kiitos Uniklubi ja KUUMAA <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti