rrock'n roll child

lauantai 16. syyskuuta 2023

Smash Into Pieces + Cyhra @ Olympia-kortteli 14.9.2023

Moikka!
Ruotsalainen rockyhtye Smash Into Pieces teki tällä viikolla minirundin Suomessa. Yhtye keikkaili Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa. Lämppärinä näillä keikoilla toimi Cyhra, joka on myöskin kotoisin Ruotsista. Oon jo jonkin aikaa ollut molempien bändien fani ja pitihän sitä tottakai päästä tsekkaamaan nämä. Smash Into Piecesin fanitus taisi lähteä kunnolla käyntiin viimeistään tämän vuoden alussa kun he ottivat osaa Ruotsissa järjestettävään Melodifestivalen -kilpailuun, jossa valittiin Ruotsin edustaja Euroviisuihin. Bändin kilpailubiisi Six Feet Under kuulosti aivan älyttömän upealta ja rakastuin biisiin ja tähän bändiin heti ensikuuntelulla. Kilpailun vei kuitenkin Loreen. :( 

Luulen että bändin suosio on kasvanut tuon Melodifestivalen myötä ja tämä Tampereen keikka olikin loppuunmyyty. Onneksi oltiin hommattu liput ajoissa kaverin kanssa. Oli varmaan eka kerta kun jonotettiin Olympian sisäänkäynnillä. Päästiin kuitenkin ihan hyvälle paikalle ja Cyhra oli aivan täydellinen lämppäri. Näin tätä bändiä muistaakseni 2019, joten oli siitä hetki aikaa. Bändiltä ilmestyi viime kuussa uusi albumi joka kantaa nimeä The Vertigo Trigger. Loistava albumi! Illan settiin kuului jonkin verran tämän albumin biisejä jotka kuulosti törkeen kovilta livenä! Ashlight ja Ready To Rumble on mun suurimmat lempparit tältä levyltä. Tottakai kuultiin myös vanhempaa tuotantoa joista taas lempparini ovat Dreams Gone Wrong, Karma ja Battle From Within. Yleisö oli todella hyvin messissä jo tämän aikana. 




Sitten vihdoinkin - Smash Into Pieces! Rakastin jokaikistä biisiä mikä keikalla kuultiin ja mainitsinkin välillä kaverille et eikä, tääkin on ihana biisi! Mutta kyllä se vaan oli aivan mieletöntä päästä näkemään tämä bändi ekaa kertaa livenä, keikka ylitti odotukset. Koko Olympia joraamassa tai moshaamassa  ja laulamassa tuttuja biisejä. Bändillä mieletön energia. Nautin niin paljon tästä keikasta. Mulla on hitosti lempibiisejä näiltä. Sleepwalking, Broken Parts, Big Bang, Running Away From Home, Arcadia... Tälleen muutaman mainitakseni. Six Feet Under tuli tottakai tokavikana biisinä ja sen kertsiä tuli hoilattua täysiä. Tätä biisiä on tullut joskus laulettua baarinkin karaokessa. Oon vieläkin aivan fiiliksissä tästä keikasta, oli vaan niin täydellistä. Toivon kovasti bändin tulevan pian uudestaan Suomeen! 






Thank you Cyhra and Smash Into Pieces! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti