rrock'n roll child

sunnuntai 15. lokakuuta 2023

IT'S CRAZY IT'S PARTY! 💚 Käärijä @ Pakkahuone 13.10.2023

Moi!

Perjantai 13. päivä ei ollutkaan epäonnen päivä. Silloin oli loppuunmyyty Käärijän keikka Tampereen Pakkahuoneella. Käärijä nousi suureen suosioon tämän vuoden UMK:n ja Euroviisujen myötä. Hän sijoittui Euroviisuissa toiselle sijalle ja Käärijä-huuma on ollut aivan mieletöntä ja myös musta on tullut kova Käärijä-fani! Olin odottanut innolla tätä perjantaita.

Jono ylettyi tänne asti

Nuppu Oinas avasi illan

Sain seuraa kaverista ja jonotettiin yhdessä keikalle. Saatiin oikeesti hyvä paikka vaikka väkeä olikin kuin pipoa. Lämppäri oli ihan okei, mut kyllähän sitä huomasi ketä ihmiset oli tulleet katsomaan. 

Kyllä oli muuten aivan tajuttoman kova meno ja meininki koko Käärijän keikan ajan! Bileet oli heti pystyssä ja koko Pakkahuone jorasi mukana. Itsekin jorasin paljon ja todellakin nautin tästä keikasta! Koko setti täynnä tarttuvia biisejä, joista tämänhetken lempparini ovat Kiertävä sirkus, Välikuolema, Mic Mac, Hirttää kiinni, It's Crazy It's Party sekä Cha Cha Cha. Cha Cha Cha kuultiin kaksi kertaa, toisella kerralla mentiin kyykkyyn ja hypittiin. Käärijästä voisi tulla myös hyvä stand up-koomikko, sillä läppä lensi välispiikkien aikana ja hänen jutut on oikeesti hauskoja. Niin, ja nähtinhän lavalla myös tottakai Häärijä :D. Huhhuh miten hieno ja unohtumaton keikka! 

KIITOS KÄÄRIJÄ 💚







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti