rrock'n roll child

perjantai 3. marraskuuta 2023

Block Of Flats + Theilou @ Yo-talo 2.11.2023


Moikka!

Kävin eilen marraskuun ensimmäisellä keikalla. Olin voittanut ilmaisen sisäänpääsyn Block Of Flatsin keikalle bändin instagramissa järjestetystä arvonnasta, mikä oli todella kiva yllätys! Sain ottaa kaverin messiin joten lähdettiin yhdessä nauttimaan hyvästä livemusasta. 

Theilou avasi illan. En ollut ikinä kuullukkaan tämmösestä bändistä, mut toimi ihan hyvin livenä. Bändillä oli meininki kohdillaan!


Sitten lavalle hyppäsi illan pääesiintyjä. Block Of Flats! Tätä olin odottanut paljon. Ei siitä kovin kauaa ole kun oon tutustunut bändin musaan, mut musta on tullut nopeasti bändin fani. 
En ollut vielä kertaakaan ollut tämän bändin keikalla mut nyt vihdoin pääsin todistamaan tätä livenä. Vaikka en olisi voittanut arvonnasta, olisin silti mennyt katsomaan tätä keikkaa. Ja kyllä, keikka oli älyttömän kova! Bändillä oli mieletön energia ja illan setti oli täydellinen. Setistä löytyi monta lempparibiisiä. Lake Of Fears, Black Swan, 145, Nothing Is Gonna Be Ok, Feels Like... Näin muutaman mainitakseni. Haluan ehdottomasti joku kerta uudelleenkin näiden keikalle!






Bändi tuli keikan jälkeen moikkaamaan faneja paitakojulle. Oli kiva jutella bändin jätkien kanssa, todella fiksun ja mukavan oloisia. Otin selfiet parin jäsenen kanssa ja saatiin kaverin kanssa settilistat johon pyydettiin vielä nimmarit kaikilta jätkiltä. Kiva muisto!  Oli todella onnistunut keikkailta.


Kiitos illan bändeille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti