rrock'n roll child

tiistai 26. joulukuuta 2023

Joulu 2023

Moikka!

Joulu alkaa olla ohi joten nyt voisin vähän kertoa siitä. Tänäkin vuonna tuli vietettyä mukava ja rauhallinen joulu. Aaton aattona vaihdoin vielä parit lahjat kavereiden kanssa mutta muuten en tehnyt mitään erityistä. Aattoaamuna heräilin kympin jälkeen, sillä piti lähteä ajoissa porukoille. Katselin hetken jouluohjelmia ja avasin yhden kaverilta saadun lahjan kun en viitsinyt raahata kaikkea vanhemmille. 

Porukoiden luona oli ihanan jouluista. Vietettiin joulua ihan vaan pienellä porukalla. Minä, sisko, siskontyttö, vanhemmat ja mummi. Katsottiin jouluohjelmia, vaihdettiin lahjoja ja syötiin todella hyvin. 





Tämä oli muuten siskontytön ensimmäinen joulu <3 Hän on nyt 8 kk ikäinen mutta tuntui silti ymmärtävän että hänkin saa nyt jotain kun jaettiin lahjoja. Ja voi sitä ihmetyksen ja riemun määrää kun näki mitä kaikkea hänen paketeista paljastui! Hän sai mm. pyyhkeen, pari kirjaa, leluja, lahjakortteja ja vaikka mitä ihania juttuja. Ehdottomasti joulun paras asia oli viettää aikaa siskontytön ja muidenkin sukulaisten kanssa ja nähdä miten onnellinen siskontyttö oli <3 Hän on niin rakas!

Olin vissiin ollut itsekin aika kiltti (epäilen tätä kyllä), kun sain myös paljon kivoja lahjoja. Voisin seuraavaksi näyttää mitä sain tänä jouluna lahjaksi.

Tiketin ja NewYorkerin lahjakortti

Kaveripariskunnalta heidän itsetekemiä rockyroadeja. En oo vielä maistanut mut näyttää tosi hyvältä!

Kaverin tekemät villasukat, jalkarasva, kynsilakka, käsirasva ja juomalasi. Kaveri oli myös tehnyt noi browniet, nekin näyttää hyviltä.

Yöpaita, näyttää niin mukavalta!

Sukkia, alusvaatteita ja suklaata

Lisää suklaata

Keittiöpyyhe ja muutama kasvonaamio

Sukat, lisää namia, käsirasva, ihoglitteri ja kynsilakka. Taidan ottaa ton ihoglitterin testiin uv aattona.

Pari peliä, ai että en malta oottaa et näitä pääsee pelaamaan!

Näiden lisäksi sain myös Finnkinon lahjakortin, rahaa ja arvan josta en voittanut mitään. Aivan ihania lahjoja, kiitos jokaisesta! Ostin myös muille kivoja lahjoja ja oli ilo huomata että niistä tykättiin. 

Aattoilta jatkui perinteisesti juustoja ja viiniä herkutellen sekä katsomalla Raskasta Joulua. Mummi ja sisko vietiin kotiin mut ite päätin jäädä porukoille yöksi. 


Joulupäivänä syötiin vielä jouluruokia porukoilla. Illempana lähdettiin käymään hautausmaalla ja kaupassa. Eipä eilen muuta ihmeellistä tapahtunutkaan.


Tänään ei enää jouluruoka maistunut vaan tilattiin porukoille pizzaa. Syötiin ja lähdettiin moikkaamaan mummoo. Sen jälkeen oon ollut vaan kotona enkä oo tehnyt oikein mitään, ottanut vaan rennosti. 

Olipa ihana joulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti