rrock'n roll child

torstai 17. lokakuuta 2024

Lemmikkieläintapahtuma ja Projio

Moi!

Tänään oli mukavan tapahtumarikas päivä. Aamupäivällä kävin porukoilla syömässä hyvää lohisoppaa, jonka jälkeen lähdettiin siskon ja siskontytön kanssa Kauppakeskus Ratinaan kattomaan eläimiä, kun siellä on nyt sunnuntaihin asti lemmikkieläintapahtuma. Pihassa oli pari alpakkaa ja sisällä nähtiin mm. hamstereita, marsuja, pupuja, kaloja.. Niin söpöjä eläimiä. Kiva et tämmönen tapahtuma järkättiin.





Tämän jälkeen pikaiset shoppailut jonka jälkeen sisko ja siskontyttö lähti kotiin. Kävelin kirjastolle, ärrälle ja kauppaan. 


Menin asioiden jälkeen siskolle ja leikin siskontytön kanssa siihen asti et lähettiin vielä tsekkaamaan media- ja valotaidetapahtuma Projio. Siellä onkin tullut käytyä joka vuosi. Oli jälleen ihan mielenkiintoinen. Tää järjestettiin perinteisesti Finlaysonin alueella ja tätä pääsee katsomaan 22.10. asti. Tapahtumaan on vapaa pääsy.











Tän jälkeen olikin kiva lähteä jo kotiin syömään iltapalaa ja katsomaan uutta Roba-jaksoa. Oli ihan kiva päivä. Loppuun vielä pari kuvaa tältä päivältä:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti