rrock'n roll child

sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Beast In Black + Nestruction @ Tullikamarin Pakkahuone 10.3.2022

Moi!

Ai että miten kiva ku on taas päässyt kuulemaan livemusaa ja vieläpä kahteen kertaan tämän viikon aikana. Torstaina oli Beast In Blackin keikka Tampereen Pakkiksella. Tätä olin odottanut niin paljon, ja vihdoin tuo ilta koitti. Bändillä oli sellainen muutaman päivän Suomen kiertue. Kiertue alkoi tiistaina Helsingistä ja päättyi perjantaina Turkuun. Ihanaa että bändi kävi täällä Tampereellakin. 

Pixel metallia soittava Nestruction oli näiden lämppärinä. Oli itselleni täysin tuntematon kun kuulin näiden olevan illan lämppäribändi. Nämä taisivat lämpätä bändiä koko Suomen kiertueen ajan. Ja kyllähän tuo oli ihan okei. 

Näin Beast In Blackin viimeksi vuonna 2019 muistaakseni, joten vihdoin odotus päättyi ja päästiin nauttimaan pitkästä aikaa näiden keikasta. Ihan järjettömän kova show, ainakin 19 kappaletta ja koko Pakkahuone aivan messissä! Jorattiin kavereiden kanssa varmaan jokaisen biisin aikana. En tuntenut edes kipua jaloissa eikä tullut kuuma. Oli ihan älyttömän hauskaa bailata yhden lempibändinsä keikalla. <3 Ja uudet biisit toimi todella hyvin livenä!!













Keikan jälkeen lähdettiin ulos odottamaan josko bändi olisi ehtinyt moikkaamaan faneja. Ja kyllähän ne ehti! Ainoastaan Yannista ei nähty, mut oli ihanaa saada ihan henkilökohtaisesti kiittää muita jäseniä keikasta ja ottaa kuvat. <3 Kruunas tämän illan. 

Kiitos superpaljon Beast In Blackille mahtavasta keikasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti