rrock'n roll child

maanantai 2. toukokuuta 2022

Helsingin reissu

Moikka!

Päästiin käyttämään mun ja siskon joululahja juuri viime perjantaina. Lähdettiin nimittäin Helsinkiin katsomaan Sami Hedbergin stand up-keikkaa. Lahjaan kuului myös hotelliyö ja meidän hotellihuone oli aivan ihana! 



Perjantai-iltapäivä kului kivasti syödessä ja kierrellessä Helsingin kauppoja. Ehdittiin myös hengähtämään hotellihuoneessa ja valmistautua iltaa varten. Puoli yhdeksän maissa suunnattiin Apolloon jossa Sami esiintyi. Ihan järjettömän hauska show, tuli naurettua niin paljon et posket oli ihan kipeinä. Yllättäen Samin keikan jälkeen alkoi kunnon bileet kun dj alkoi soittaa musaa. Saatiin myös hyvää livemusaa kun Bulldog-niminen yhtye esitti biisejä eri esittäjiltä parin setin verran ja koko Apollo jorasi mukana. Yöllä grilliltä kanakori ja sitten hotelliin nukkumaan. Ai että kun oli kivaa!



Helsingin Normalista löytyi kivoja juttuja!











Seuraavana aamuna herättiin niin väsyneinä kun oltiin nukuttu tosi vähän. Selviydyttiin aamupalalle, hotellin aamiainen oli ihan paras. Sit energiajuomaa nassuun ja vielä hetkeks shoppailemaan. Löysin kivan hiuspannan. Meidän bussi lähti takas Tampereelle jo 12:20. Ehdittiin vielä juhlimaan vappua Tampereen kavereiden kanssa! 


Olipahan reissu, kiitos siskolle tästä joululahjasta ja seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti