rrock'n roll child

perjantai 29. huhtikuuta 2022

Ghost @ Nokia Arena 27.4.2022

Moikka!

Kylläpäs sitä on tullut juostua keikoilla tän kuun aikana. Keskiviikkona oli kauan odotettu ruotsalaisyhtye Ghostin keikka Tampereen Nokia Arenalla. Tällä kertaa mulla oli istumapaikka katsomossa, oli itseasiassa kiva nähdä keikka ja koko areena vähän korkeammalta ja ainakaan jalat ei puutunut. Sillon kun julkistettiin että Ghost esiintyisi tuolla, ajattelin etten menisi sillä ei ollut varaa. Kun sitten kuuntelin tämän kuun alkupuolella bändin uuden Impera-albumin, ajattelin et hitto, kyllä mun pitää päästä sittenkin tuolle keikalle! Porhalsin heti ostamaan lipun viimeisillä rahoillani. Kyllä kannatti! Ja olihan siitä aikaa kun olin viimeksi ollut bändin keikalla.

Suuntasin sitten keskiviikkoiltana areenalle ja siellä oli jo älyttömästi porukkaa, sai jonkin aikaa jonottaa. Narikka, vessa ja sitten etsimään paikkaa katsomosta. Illan avasi amerikkalainen Twin Temple josta en ollut ikinä kuullutkaan, kuuntelin kuitenkin vähän näiden musaa ennen keikkailtaa. Bändi esittää gootahtavaa progea. Sanoisin että vähän erikoinen, mut silti tää toimi yllättävän hyvin. Laulajattarella on todella kantava ja upea ääni!


Tämän jälkeen esiintyi hard rockia soittava englantilaisyhtye Uncle Acid & The Deadbeats. Tämäkin oli itselleni tuntematon yhtye, mut tuli tätäkin vähän kuunneltua ennen iltaa. Tämän aikana areena täyttyi entisestään, olikohan jopa loppuunmyyty? Mut tämä bändi oli ihan okei, molemmat lämppärit ei ollut yhtään hullumpia. 


Sitten vielä puoli tuntia odottelua. Jostain syystä jopa vähän jännitti vaikka olin nähnyt Ghostin aiemminkin livenä. Mut vihdoin klo 21 bändi saapui lavalle ja koko areena oli liekeissä. Tunnelma täysin katossa ja bändi tarjoili aivan täydellisen shown. Upeita biisejä. hauskat välispiikit, visuaalinen puoli valoineen ja pyroineen. Niiku huhhuh. Ihan järjetön meininki. Ja tulihan ne onnenkyyneleet tälläkin keikalla. Sillon itketti kun bändi saapui lavalle ja sillon kun bändi esitti Call me little sunshine -kappaleen. Se on tällä hetkellä mun suurin suosikki. Muutkin kappaleet oli toki uskomattoman hyviä ja tiesinkin jokaisen biisin mikä tuli. Tätä kirjottaessani oon edelleen fiiliksissä tästä keikasta. Ghost ei petä ikinä. Toivottavasti näitä näkisi taas pian. Suosittelen ehdottomasti jokaista käymään bändin keikoilla! Ne on kunnon spektaakkeleita. 









Thank you Twin Temple and Uncle Acid & The Deadbeats!
THANK YOU GHOST! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti