rrock'n roll child

sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Rock you like a hurricane! ROCKFEST 2022


Moikka!

Oon vieläkin aivan fiiliksissä perjantaista. Nimittäin silloin starttasi vihdoin kauan odotettu festarikesä! Lähdettiin siskon kanssa Hyvinkään lentokentällä järjestettäville Rockfesteille. Ei oltu ikinä käyty siellä mut vihdoin oli mahdollisuus päästä nauttimaan näistä festareista. Eniten odotettiin tietenkin Scorpionsia, se on meidän molempien lemppari. 

Perjantaina sitten lähdettiin kohti Hyvinkäätä. Matka alkoikin hyvin kun sisko mietti ollaanko edes oikeassa bussissa mut oltiinhan me. Bussi jätti meidät johonkin valtatien varrelle josta käveltiin Teboilille. Siellä tilattiin taksi festarialueelle. Noustettuamme taksista ihmeteltiin et mihin pitää mennä. :D Oltiin vähän hukassa mut seurattiin muita ja sitten oltiin pian alueella. Rannekkeenvaihto, turvatarkastus ja sitten kiertämään aluetta. Oli kyllä todella suuri alue, oli paljon tilaa liikkua. Alueella oli vaikka mitä kivaa. Katsottiin vähän aikaa Bokassaa, Killing Jokea, Lähiöbotoxia ja Moonshotia. Varsinkin Moonshot oli kiva nähdä, tällä bändillä on älyttömän hyviä biisejä!  Syötiin jossain kohtaa makkaraperunat ja jälkkäriks jätskiä. Ostettiin Lähiöbotoxin jälkeen juomaämpärit, ite tilasin ämpäriini mojitoa. Siinä menikin hetki juoda koko ämpäri tyhjäksi. :D



Moonshot lavalla. 


Meillä oli premium-liput joten päästiin tottakai premium-alueelle. Siellä pääsi nopeammin vessaan ja tsekattiin siltä puolelta Megadeth, oli hyvät näkymät lavalle. Oli niin siistiä nähdä Megadeth, siis todella kova keikka! Kuulin mun lempparibiisit, eli Angry again, Symphony of destruction ja Peace sells. Oli vieläpä hyvä festarisää, ihanaa kun aurinko paistoi eikä satanut kertaakaan!








Megadethin jälkeen oli vielä noin tunti Scorpionsin keikkaan ja alkoi vähän jännittää. Olin kuitenkin samalla super innoissani siitä et nähtäisiin pian tuo legendaarinen yhtye. Haettiin vielä yhdet juomat ja mentiin lavan eteen. Pian koko lavan edusta olikin täynnä odottavaa festarikansaa. Tunnelma oli käsinkosketeltavissa.
Sitten vihdoin, täysin ajallaan Scorpions ilmestyi lavalle  ja hyvä tavaton mikä show! Mahtava fiilis yleisössä ja bändillä lavalla. Bändi oli todella kovassa iskussa ja oli vaan niin upeeta nähdä tämä ekaa kertaa livenä.  Kuultiin niin uusia kuin niitä vanhoja hittejä, kuten kylmiä väreitä aiheuttanut Send me an angel, Wind of change, Big city nights, Rock you like a hurricane... Oli niin upean kuulosta kun kaikki lauloi mukana. Tää keikka oli jotain niin mieletöntä. Hymyilytti paljon. 















Tämän jälkeen olisi ollut vielä Mokoman keikka mut skipattiin se ja lähdettiin vaeltamaan kohti bussia. Bussilla kauppakeskus Willan lähelle josta sitten porukat ja kaveri haki kaverin autolla. Paluumatkalla kuunneltiin Scorppareita ja käytiin syömässä Linnatuulessa. Olin kotona puoli kolmen jälkeen yöllä ja menin aika pian nukkumaan. Olin niin väsynyt mutta onnellinen. 



KIITOS ROCKFEST! Oli parasta! 
Ja kiitos siskolle seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti