rrock'n roll child

perjantai 10. maaliskuuta 2023

Rock-Criminals + Guilty Pleasure @ Pigs & Chicks 4.3.2023

Viime viikonloppuna käytiin kaverin kanssa ekaa kertaa Tampereen toisessa uudessa rokkibaarissa, Hällän tilalle tulleelle Pigs & Chicks - live rock clubilla. Ensin saunottiin mulla ja istuttiin hetki iltaa. Sitten suunta kohti baaria. Lippu illan keikalle oli todella edullinen ja baari vaikutti oikein kivalta. Toki olisi ollut kiva jättää takki narikkaan, mut baarissa ei ollutkaan sellaista. Muuten kyllä viihdyttiin ja ehdottomasti mennään joskus toistekkin tähän kyseiseen baariin. 


Guilty Pleasure käynnisti illan. En ollut hirveesti kuunnellu tätä bändiä mut oli ihan meneviä biisejä ja moni näytti tykkäävän. Pari tämän bändin jäsentä soittaa myös Evil Bastards From Hellissä, huomasin heti et onpas tutun näkösiä tyyppejä. Mut oli ihan jees keikka!


Illan pääesiintyjänä toimi Rock-Criminals, joka oli itselleni tuttu X Factor -ohjelmasta, jolloin bändi kilpaili Michael Monroen joukkueessa. Jos oikein muistan niin bändi tutustui tuolloin Michaeliin. Bändi julkaisi hiljattain uuden biisin, Get yourself together, jossa myös Michael on mukana. On muuten todella hyvä kappale, kannattaa kuunnella. Se kuultiin keikan aikana ja illan setti koostui myös muistakin hyvistä biiseistä. Oma lempparini Cans n' bottles oli mahtavaa kuulla! Kuultiin myöskin muutama cover, esimerkiksi Hanoi Rocksin Tragedy oli todella kova. Oli hyvä meininki.


Istuskeltiin keikan jälkeen vielä hetki jonka jälkeen haettiin ruokaa ja lähdettiin kotiin. Olipas mukava ilta! Kiitos illan bändeille ja seuralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti