rrock'n roll child

maanantai 10. lokakuuta 2011

Sunday & Monday

Eilen oli kyllä kiva päivä,ku näin yhen kaverin pitkästä aikaa :--)) Oltii monta tuntii ulkoma,juteltii kaikesta ja otettiin kuvia<3 Tässä muutamia kuvia joita otin:

tommone pullukkasorsa :3
Sateenkaari

Sorsa (nii ja en muokannut kuvaa mitenkää,toi tuli tollee oudosti :o )

Lisään ehkä huomenna lisää kuvia eilisestä päivästä :)
Ja sitte siirrytään tähän päivään.
Mut herätettii joskus puol seiskan aikaa,en ois millää jaksanu nousta mut oli pakko. Nousin sitte vastahakoisesti ylös,söin aamupalan,kävin pesulla ja puin vaatteet.
Iskä heitti mut ysiks hammaslääkärii mut meidä piti lähtee jo kasilta ku mummi piti viedä johonki.puol ysiks.
No me sitte käytii iskän kaa ajankuluks kahviossa,iskä otti kahvin ja mä otin sitte tripin.
Mentii sinne hammaslääkäriin joskus 8.40 ja se hammaslääkäri tuli hakee mut siitä jo varttia vaille mut ei se ny mitenkää haitannu..se katto mun purennan ja pääsinki sit jo pois. Iskä heitti mut koululle ja menin sitte ettimään luokkaa..en ees tienny missä ois pitäny olla,no mut kävin sitte vessassa ja menin painosalille.Sieltä sitte löysin muutaman meidänluokkalaisen ja seurasin sit niitä oikeaan luokkaan. Meidän piti tehä Illustratorilla joku juttu mut en enää muista mikä se oli :D. Sit käytii syömäs..tai no muut meni syömää mut mä menin käytävälle syömää eväitä ku en käy ikinä koulun ruokalassa. Klo 12.15 alkoi matikan tunti,tai siis ois pitäny alkaa mut ku se ope oli vartin myöhässä :D.Eipä se oikeestaa haitannu.Laskettiin siis matikkaa klo 13.50 asti ja sit päästii kotii :). Ku tulin kotii nii söin kunnon ruuan,kuuntelin musaa,päätin pestä hiukset,luin kirjaa ja sit tulin koneelle :). Se ois taaas huomenna koulua eikä kauheesti kiinnostais mennä sinne mut pakkohan se on.
Tulipas paljon tekstiä :D Nyt vois lopettaa kirjottelun ja käydä viel äkkii Demis kattomassa jotain kivoja keskusteluja 8)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti