rrock'n roll child

torstai 11. helmikuuta 2016

Keikkoja & synttärijuhlia

Moi!
Viime perjantaina tuli taas oltua keikalla, yllätys yllätys. Eikä sekään nyt ihan yheks keikaks jäänyt..
Olin voittanu ilmaisen sisäänpääsyn Dog's Homeen, jossa esiintyi Watery, Atlas ja One Morning Left. Viimeksi mainittu bändi on tuttu, mut noi muut ei sano mitään.. Eka bändi, Watery, aloitti siinä kympin maissa illalla, ja paikan päällä olin tuntia aiemmin ihan vaa et saisin suht hyvän paikan. Pääsin tosiaan ilmaseks sisään ku sanoin vaa nimeni ja kysyin löytyiskö se listalta. Oisin saanu ottaa avecin, mut eipä ollu sellasta :D. Mut tosiaan, Watery siis aloitti, eikä ollu muuten ollenkaan huono keikka! Yllätti positiivisesti. Laulaja siinä vähän innostui riehumaan mut eihä siinä, ihan viihdyttävää :'D Tuosta bändistä en tajunnu ottaa kuvaa, mut ei sillä nyt niin väliä.
Seuraavaks lavan valtasi Atlas, joka myös yllätti positiivisesti! En tajua, miten onnistun aina löytämään lisää suosikkibändejä! :D Mut siis ihan hyvä juttuhan se on. Atlas taitaa muuten esiintyä Doggarissa joskus kesälläkin, täytyy varmaan mennä kattomaan!

Atlas




Sit olikin jo illan viimeisen bändin vuoro; One Morning Left, jolta sain viestin faceen siitä et olin voittanu sen ilmasen pääsyn. En kylläkään kovin kauaa kattonu kyseisen bändin keikkaa, sillä päätin käydä vielä Roosterissa.
Mutta siis One Morning Left heitti kuitenkin kans hyvän keikan, yleisökin oli hyvin mukana! Oli muuten sen verran väkee etten ees jossain vaiheessa nähny paikaltani mitään..

One Morning Left
Ja sit otinkin pian tosiaan suunnaks Roosterin, sillä Lovexin Theon oli siellä soittamassa akustista keikkaa. Tuli ehkä vähän kiire, mut ku pääsin Roosterille nii ei se ollukkaa vielä alottanu, oli myöhässä. Roosterissa oliki aika hyvin porukkaa, etten ees päässy istumapaikalle. Jäin sit seisoon siihen lavan lähelle, ja pian Theon tulikin lavalle jonkun Juken kanssa. Ne soitti siinä akustisesti muiden bändien/artistien kappaleita, tuli kuultua mm. Queenin Don't stop me now, Daft Punkin Get lucky, Nirvanan Come as you are, Red Hot Chili Peppersin By the way... :3 Huh mitä biisejä ja Theonin ääni on niin ihana! Keikan jälkeen otettiin Theonin kaa kuva ja halattiin, ja Theon kertoi et Lovexilta tulee pian uutta musaa! Apuua, en jaksa oottaa :3 Mut oli aivan mahtavaa tavata Theon pitkästä aikaa! <3

Theon. <3



Kiitos Watery, Atlas, One Morning Left ja Theon & Juke mahtavista keikoista! <3

Lauantaina vietettiin vielä mun myöhäisiä synttärijuhlia. Oikeet synttärit oli jo viime kuussa, mut nyt lauantaina oli paremmin aikaa juhlistaa niitä. Juhlittiin ihan vaan kavereiden kesken, ei meitä ollu yhteensä ku jotain viis, mut ei se määrä vaan laatu! Oli ihan kivat juhlat, syötiin siinä herkkuja ja katteltiin leffaa. Tämmöstä ihan perus rentoo meininkiä :)

Siinä vähän herkkuja :D Pitsat puuttuu kuvasta.
 
Siniltä sain H&M:n lahjakortin ja karkkia.

Eerolta jotain niken hajuvettä ja tommonen kiva muki :D.

Siskolta sain lahjaks noiden juhlien järkkäyksen ja sen poikaystävältä sain lahjaks sen et se kantoi noi kaikki tarjottavat tänne meille :'D. Saan myöhemmin vielä pari lahjaa. Porukoilta saan lahjaks 2 päivän lipun South Parkkiin!

Mut eipä mulla nyt tällä kertaa muuta, mulla on näköjään taas tiedossa keikkoja joten saattaapi olla että seuraava postaus kertoo taas jostain keikasta.. :D Ei muutakun seuraavaan postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti