rrock'n roll child

maanantai 20. marraskuuta 2017

3.-4.11.

Moi!
En oo saanu vielä läppäriäni takas huollosta, joten kirjoitan tätä nyt porukoiden läppärillä. Onneks sain ladattua tähän kamerasta kuvia mitä aattelin nyt käyttää tässä postauksessa. Tosiaan, nyt kun kerta pääsin vihdoin blogin pariin, niin aattelin kirjoittaa parista kivasta päivästä mitkä oli tän kuun alussa.

3.11.
Kuulin et Haloo Helsinki olisi Toyota Tammer-Autossa jakamassa nimmareita. Aattelin heti et todellakin pakko mennä sinne! En ollu aikoihin nähny bändiä kasvotusten, joten oli ihanaa nähä bändin tyyppejä. Mulla meni kotoo kävellä vaan puol tuntia paikan päälle, ja olin siellä joskus ennen kolmea. Oli siellä jonkin verran väkee jo kun tulin, siellä oli sellanen pieni lava jonka läheltä löysin paikkani. Bändi tuli pian, ensin niitä vähän haastateltiin. Oli oikeesti mielenkiintoinen haastattelu, sitähän ois voinu kattella ja kuunnella kauan. Sen jälkeen bändi pääsi jakaan nimmareita, sain onneks sellasen vaikka mulla olikin ennestään heidän nimmarit. Mut onhan se aina kiva saada uusia! Ehdin myös nappaamaan bändin tyyppien kaa nopeesti selfiet ennen kuin lähdin paikan päältä. Siis toi bändi on vaan niin ihana.
4.11.
The Mudmakers esiintyi Katubaari Axussa. Kyseessä on siis Iltsun poikakaverin bändi, jota ei oltu nähty vielä kertaakaan. Toimihan se hyvin livenä. Otettiin ensin Iltsulla vähän pohjia jonka jälkeen lähdettiin paikan päälle. Se baari on kyllä pieni, mut hyvin sinne mahtui istumaan kun oltiin kuitenkin tultu ajoissa. Paikka kyllä täyttyi pikkuhiljaa, ja keikan aikana se olikin aika täynnä, jotkut innostui oikein laittaan jalalla koreasti. :D Siellä oli myynnissä bändin studiolive-ep, ja ostinkin yhen sellasen. Porukat paukkas keikan jälkeen paikan päälle ja lähdin sit niiden kaa vielä toiseen baariin laulamaan karaokee. Oli kyllä hauska ilta!Olisin halunnu laittaa parit videotkin tolta keikalta, mut tässä läppärissä on joku vanha selain mikä ei tue näköjään videoita. En tiiä uskallanko päivittää ku tää on muutenki aika vanha läppäri.. Mut heti kun saan oman läppärin käyttöön nii laitan videot sit Youtubeen ja linkkailen niitä tänne. Mut eipä mulla muuta, palataan taas! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti