rrock'n roll child

keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Verta ja liukastelua Helsingissä



Ihana viikonloppu takana. <3 Ottakaa mukava asento, sillä tästä postauksesta tulee pitkä!


Perjantai 28.12.

Klo 13:10
Lähtö Tampereen Linja-autoasemalta kohti Helsingin Kamppia. Lähdettiin Iltsun kaa viettämään viikonloppua Helsinkiin ja kaveri majoitti meidät luokseen. Matka sujui hyvin ja oltiin innoissamme tulevasta viikonlopusta.



Klo 15:30
Bussi saapui vain 10 minuuttia myöhässä Kamppiin mut se ei pahemmin haitannut. Käytiin syömässä, hoidettiin tarvittavat ostokset ja kaverin ilmestyttyä paikalle lähdettiin viemään kamoja tämän kämpille, valmistuduttiin iltaan ja otettiin hieman pohjia. 


Noin klo 21:00
Saavuttiin Tavastialle. Kumottiin shotit tiskillä jonka jälkeen löydettiin paikkamme suht läheltä lavaa. Oli ihan älyttömästi väkee, mut ei mikää ihme ku keikka oli loppuunmyyty. Jo ennen keikkaa alkoi itkettää kun alkoi tajuamaan et ketkä sinne lavalle pian astelee..


Klo 22:00
KISSin God Of Thunder pärähti soimaan ja jotkut alkoi laulaan mukana. Sillon tiesi et bändi tulee ihan pian lavalle. Ja ihan pian ne siinä oli, aivan muutaman metrin päässä. LORDI! Bändi, jota oon kuunnellu kakarasta asti, oli siinä aivan mun edessä. Vihdoinkin. Meni koko kropan kylmät väreet ja saatoin itkeä vielä vähän lisää. Keikka oli niin visuaalisesti kuin biisienkin osalta aivan mieletön! 18 biisin settilista (jos siihen lasketaan rumpu -ja kosketinsoittosoolo) johon kuului ainakin kolme biisiä uusimmalta albumilta. Ja tietenkin vanhoja hittejä. Tuli pitkästä aikaa oikein hypittyä keikalla, aika monen biisin aikana tuli vaan hypittyä, hieman moshattuakin. Ihme ettei ääni lähteny, sillä tuli myös huudettua paljon ja tietty laulettua biisien mukana. Yhen biisin aikana saatiin tekoverta päälle, sitä löytyi keikan päätteeks kulmakarvasta, laseista ja käsivarresta. :D Mut oli niiin mahtava fiilis! 

















Noin klo 00:00
Keikka loppui. Nähtiin yhtä mun kaveria, jota en ollu nähny ainakaan viiteen vuoteen. Häntä oli kyllä kiva nähä ja hän liittyi meidän seuraan loppuillaks. Käytiin merkkiständillä ja ostin mulle ja tälle kaverille plekrat. Sain Amenin plektran, jee! Oisin halunnu ostaa Lordi-suklaata, mut ne oli päässy loppumaan. Täytyy kyylätä jos niitä löytyisi vaikkapa netistä.


Noin klo 00:20
Seikkailua Helsingin yöelämässä. Sitä ennen istuttiin vähän aikaa Tavastian eessä ja otin kuvan Lordin ex-jäsenen Nikon kaa. Sitten otettiin suunnaksi The Riff, sillä ei oltu Iltsun kaa käyty ikinä siellä. Aika pieni, mut silti tosi cool! Seinillä oli rock- ja metallibändien kuvia sun muuta. Maistoin ekaa kertaa Jussi 69:n likööriä. Tavallaan ihan hyvää mut sen verran tulista etten varmaankaa enää uskaltais juoda.. :D 


Kuulin kaverilta et Lordin ex-jäsen Sampsa Astala soittais levyjä On The Rocksissa, joten lähdettiin sinne vielä Riffin jälkeen. En ollu käyny ikinä tuossakaan paikassa, mut sekin oli ihan meidän paikka. Sampsa soitti hyvää musaa ja Shiraz Lanen Joel oli tän seurana siellä lavalla. Kävin ottamassa molempien kaa kuvan ja Joel muisti mut! Loppuilta meni sit iha vaa Sampsan dj-keikkaa kuunnellen, istuskellen ja käytiinhän me kaverin kaa pyörähtämässä tanssilattialla. Oli hauskaa!



Noin klo 03:30
Iltsu ja tää meidän majoituskaveri halusivat jo lähtee, joten lähdettiin sit kohti kaverin kämppää. Onneks olin ostanu kaupasta pitsaa, teki niin hyvää siihen aikaan kun päästiin kaverin luo. Sit oli ihana päästä nukkumaan.. Olin kuulemma puhunu jotain kummaa unissani ja noussut istuun kaverin sohvalle. :D 


Lauantai 29.12.

Noin klo 11:20
Heräsin siihen kun Iltsu istui sohvan päätyyn.. Kaveri oli lähteny jo ajat sitten töihin, onneks saatiin jäädä nukkuun eikä tarvinnu lähtee samoihin aikoihin. Syötiin rauhassa aamupalaa, otettiin tavarat mukaan ja vietiin ne Kampin säilytyslokeroon. Olin sen verran väsynyt et oikein räkätin sille kun säikähdin kaverin naapurin ovikranssia… :D Sit suunnistettiin kahden navigaattorin voimin Huvilakadulle, joka tunnetaan Salkkareiden kuvauspaikkana ”Pihlajakatuna”. En ollu ikinä käyny kunnolla siellä, joskus menny vaan bussilla ohi. Nyt oli kiva ihan ajan kanssa pällistellä tuota legendaarista katua. Löydettiin myös ”majatalo Amanda”. Paluumatkalla keskustaan meinasin vetää lipat, oli sen verran liukasta. Heitettiinkin siinä jotain läppää et eikö se Seppo oo käyny hiekottamassa..









Klo 16:00
Maha alkoi kurnimaan, joten mentiin syömään. Raxin ruoka oli pitkästä aikaa hyvää. Sen jälkeen käveltiin ja ihasteltiin Helsingin keskustan valoja.






Noin klo 17:30
Shoppailtiin Forumissa. Mulla oli Ginan lahjakortti messissä, mut en löytänytkään mitään kyseisestä liikkeestä. H&M:ltä löytyi kuitenkin aivan ihana chocker! Nähtiin myös vielä sitä majoituskaveria ja käytiin ostamassa matkaevästä.



Klo 19:20
Meidän bussi lähti Kampista takas Tampereelle. Oltiin Iltsun kaa niin väsyneitä, et naurettiin matkan aikana melkein kaikelle. :D Vaikka Helsingissä oli ihanaa, niin oli silti myös ihanaa päästä takas kotiin.

KIITOS LORDI! <3

Kiitos kaverille majoituksesta ja Iltsulle matkaseurasta! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti