rrock'n roll child

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Sonata Arctica @ Tampere-talo


Hei!
Lauantaina oli taas jälleen kerran keikkailta kun ihana Sonata Arctica esiintyi Tampere-talolla. Alunperin ei ollut tarkoitus mennä tälle keikalle kun rahatilanne ei ollut mikään paras. Kävi kuitenkin tuuri kun Iltsu voitti kahdelle henkilölle liput tälle keikalle ja pääsin hänen avecikseen.
Mentiin siis yhdessä keikalle ja Hanna oli myös tottakai siellä, hän on meistä kolmesta se suurin fani. Hannan paikka oli lähempänä lavaa, mun ja Iltsun paikka oli paljon ylempänä mutta se oli itseasiassa ihan hyvä paikka.
Sonata Arctica ilmoitti jo viime syksynä lähtevänsä kiertueelle, joka kantaa nimeä Acoustic Adventures.. Tarkoittaa siis sitä että kiertueen keikat ovat akustisia. En muista kuulleeni bändiä ikinä akustisena, mut nyt siihen tuli vihdoin tilaisuus. Biisit kuulosti myös akustisina todella hyviltä. Harmi vaan et Sonatan kuuntelu on vähän jääny ja tiesin oikeestaan vaan ne hittibiisit. Ehkä niitä muitakin biisejä pitäisi kuunnella enemmän. Keikka kesti noin pari tuntia ja siellä oli puolen tunnin kestävä väliaika. Se kieltämättä teki hyvää, sillä istuminen pimeessä salissa alkoi hieman uuvuttamaan.. Väsymyksestä huolimatta keikka oli onnistunut. Tallulahin aikana kylmät väreet, hauskat välispiikit.. Viimeisenä biisinä kuultu The Wolves Die Young soi keikan jälkeen päässä. Pakko muuten vielä mainita että keikka oli myös visuaalisesti todella hieno!







Kiitos Sonata Arctica! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti