rrock'n roll child

sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Mitä odotan vuodelta 2020

Moi!
Nyt kun vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin niin ajattelin kertoa mitä kaikkea odotan tältä vuodelta.

- Seuraavan viikonlopun tortillailtaa
Meillä on kaveriporukan kanssa alustava suunnitelma et käytäis ostamassa vähän tortillatarvikkeita ja tehtäis ja syötäis tortilloja kaverin luona ja oltais vaan. Tämmöset suunnitelmat on ihan kivoja!

- Synttäreitä
Täytän tässä kuussa 25!

- Risteilyä
Alettiin viime vuoden puolella suunnitteleen laivamatkaa siskon ja meidän yhteisten kavereiden kanssa. Juhlittais laivalla vähän mun synttäreitä. Saatiin nyt vihdoin varattua matka, ootan tätä risteilyä niin innolla!

- Latvian matkaa
En oo koskaan käynyt Latviassa ja helmikuussa tulee nyt mahdollisuus olla muutama päivä siellä työn merkeissä. Vaikkei tää nyt täysin lomamatka ole, niin odotan silti oikein innolla millainen reissu tästä tulee. Matkailu on parasta.

- Monia keikkoja
Tänä vuonna on taas monia keikkoja mitä haluaisin päästä näkemään. Ainakin Lordin keikka on nyt varma kun hankin lipun sinne. Myös Battle Beast kiinnostaa! Luulen et aika monelle kuulle on jotain keikkaa, ihan mahtavaa viettää tämäkin vuosi hyvän livemusan parissa.

- Rockfestiä
En oo koskaan käynyt näillä festareilla, mut nyt kun festari saapuu tänne Tampereelle niin nyt todellakin menen. Lippukin on jo hankittu, ja tonne on jo nyt saatu niin mahtavia esiintyjiä et huhhuh. Tää on ehdottomasti tulevan kesän kohokohta! Muutenkin olis kiva käydä vielä enemmän festareilla.

- Kesää
Esim. Rockfestin takia. Muutenkin, kesä on vaan niin parasta aikaa. Haluan käydä monilla eri rannoilla uimassa, käydä piknikillä, ehkä mökkeilemässä ja nauttia muuten vaan.

- Bileiltoja
Koska miksei?

- Extemporejuttuja
Ei-suunnitellut asiat on joskus kivoja. Ehkä vois lähtee ihan ykskaks tien päälle siskon ja kavereiden kanssa ja huristella jossain, vaikka ihan Tampereen ulkopuolellakin. Mitä tahansa hauskaa mitä mieleen tulee.

- Uusia bändejä
Uudet bändit on aina tervetulleita mun soittolistalle!

- Uusia levyjä
Tulossa on ainakin Lordin uusi albumi, ai että.

- Uusia elokuvia
Ja niitähän on tulossa paljon valkokankaalle. Saas nähä mitä leffoja sitä pääsee tänä vuonna näkemään.

- Tilaustöitä
Uskon ja toivon et tänäkin vuonna tulee mukavasti tilaustöitä. Mikäs sen kivempi kun toteuttaa asiakkaiden toiveita ja saada palkkaa.

- Harrastuksia
Pian ne taas jatkuu ja pääsee säheltämään sulkkis -ja pingismailan kanssa. Muutenkin odotan et pääsen enemmän liikkumaan, haluan saada itelleni paremman kunnon.

Tässäpä nämä mitä nyt sattui tulemaan mieleen. Varmasti tästäkin vuodesta tulee hieno ja tapahtumarikas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti