rrock'n roll child

torstai 9. huhtikuuta 2020

10 vinkkiä tylsyyden karkottamiseen

Moi!
Varsinkin näinä aikoina moni kokee varmasti kotona ollessaan tylsyyden tunnetta eikä keksi tekemistä. Ajattelin listata tähän omia vinkkejä millä tylsyyden saa karkotettua.

Tämä on ihan paras sivu, ainakin itse tykkään täytellä erilaisia listoja ja niitä löytyy todella paljon tuolta sivulta. Tykkään eniten täyttää "kuinka monta leffaa olet nähnyt" -listoja.

2. Netistä löytyy myös sivuja joilla voi tehdä erilaisia testejä. Esimerkiksi Testimato on hauska sivu ja oonkin viime aikoina innostunut taas tekemään siellä testejä. Voit myös itse luoda oman testin. 

3. Kaipaatko baarin karaokea? Onneksi Youtubesta löytyy paljon karaokeversioita kappaleista, ja oonkin lauleskellut niitä aina kun oon ollut yksin kotona. Myös Singa on hyvä karaokepalvelu, josta löytyy kans hyviä biisiä laulettavaksi. 

4. Lue lehtiä tai kirjoja. Itse rakastan lukemista ja nyt on ollukkin enemmän aikaa lukemiselle. Myös erilaisten blogien lukeminen on kivaa.

5. Nuku. Pienet päivätirsat tekee aina hyvää.

6. Liiku. Onneksi sentään ulkona liikkumista ei olla vielä toistaiseksi kielletty. Kävely lähipuistossa -tai metsässä on hyvällä säällä ihan mukavaa ja jos tykkää valokuvata, ota kamera messiin. Jos ulkona liikkuminen ei jostain syystä nappaa tai ulkona ei ole hyvä ilma, netistä löytyy erilaisia kotitreeni -tai tanssivideoita. 

7. Jos omistat lemmikin/lemmikkejä, leiki niiden kanssa. Siskon marsut on meillä nyt kuukauden hoidossa ja oon huomannut et mun aika on mennyt mukavasti niiden seurassa.

8. Katso sarjoja tai leffoja. Käytän siskon C Morea ja Netflixiä, ja oon löytänyt molemmista paljon hyvää katsottavaa. Tällä hetkellä katson Netflixistä Screamin toista tuotantokautta ja C Moresta oon kattellu joitakin nostalgisia lastenleffoja. 

9. Kuuntele musaa. Mikään ei ole parempaa kuin ottaa hyvä asento, pistää kuulokkeet korville ja laittaa lempimusat soimaan. 

10. Onko sulla jotain tehtäviä rästissä? Pitäisikö nyt jatkaa vaatekaapin siivousta? Saitko etätehtävän jota et ole vieläkään aloittanut? Jatkaisikohan sitä palapelin kokoamista? Mitä ikinä sulla onkaan, tee niitä. 

Tässä oli muutamia vinkkejä, toivottavasti näistä on apua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti