rrock'n roll child

sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Juhannus 2020


Moi!
Mun juhannus meni suht rauhallisissa merkeissä.
Perjantai-iltana otin suunnaksi keskustan kun olin sopinut tapaavani Hannan. Käytiin ensin Hotel Tammerin terdellä missä join aivan ihanan drinkin, jotain mansikkasoodaa tais olla? Oli alunperin alkoholiton mut siihen sai pyytää jotakin viinaa sekaan joten pyysin. Suosittelen ehdottomasti!


Tämän jälkeen käytiin ostamassa kaupasta vähän juotavaa ja istuttiin jonkin aikaa Koskenrannassa. Oli kyl paljon porukkaa liikkeellä ja ilma oli mitä parhain nauttia hyvästä seurasta ja juomasta. Käytiin jossain kohtaa syömässä ja palattiin vielä takas Koskenrantaan. Myöhemmin käväistiin vielä Santalahdessa ihastelemassa kaunista maisemaa. Sieltä sit taksilla kotiin, oli kyllä ihan kiva ilta.






Lauantaina eli eilen, Marika tuli tyttärensä kaa hakemaan mua. Lähdettiin käymään Reipin tilalla mikä sijaitsee Pirkkalassa Museotiellä, jos jotakuta kiinnostaa käydä. Kyseessä on kotieläintila, jossa on esim. kanoja, lampaita ja hevosia. Siellä oli juhannustapahtuma ja paikalla oli aika hyvin lapsiperheitä. Ja oli myös lämmin ilma, niinkin lämmin että meinattiin pakahtua. Eläimet oli tottakai aivan ihania, varsinkin puput! <3















Semmonen juhannus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti