rrock'n roll child

perjantai 5. helmikuuta 2021

“Life is a party. Dress for it.” ― Audrey Hepburn

Moi!

Vietin synttäreitä viime viikolla. Pidin juhlat sen ja mun ekan muuton kunniaksi täällä mun kämpässä juuri viime lauantaina. Oikea synttäripäivä oli keskellä viikkoa, silloin juhlin ihan itsekseni. Kävin ostamassa irtokarkkia, tein hyvää iltapalaa ja join vähän sidua. Avasin paketin minkä porukat oli tuonut mulle, sieltä paljastui tämmönen:


Mikrofoni ja siihen tommonen jutska, pitäisi perehtyä vähän paremmin. Mut en osannut aavistaa et saisin näin kivan lahjan! Sain myös ihania ruusuja jotka ovat säilyneet yllättävän hyvin. 


Lauantaina olikin sitten kauan odotetut bileet. Koronan vuoksi oli hyvä et meitä oli vain muutama, myös porukat tuli pistäytymään jossain kohtaa iltaa. Sisko tuli auttamaan mua päivällä ja tehtiin yhdessä vaikka mitä hyvää. Kakku, boolia, wrappeja, nakkipiiloja.. Vieraatkin tykkäsivät tarjottavista ja bileiden jälkeen pöydälle jäi vain pari nakkipiiloa, vähän sipsiä ja karkkia, mulla oli hyvät rääppiäiset seuraavana päivänä. :D Myös juomat hupeni illan mittaan. Illan aikana otettiin tottakai kuvia, juteltiin, naurettiin ja innostuttiin vähän laulamaan karaokea. Koska hiljaisuus tuli klo 22, niin lähdettiin aika pian sen jälkeen Iltsun ja tämän miehen luo kun heidän kämpässä saa onneks pitää meteliä kun kukaan ei oo valittamassa. Kuunneltiin siellä täysiä musaa ja pelattiin juomapeliä, oli hauska ilta. Jossain kohtaa iltaa innostuttiin tilaamaan ruokaa joltakin grilliltä ja sen jälkeen loput vieraat lähti. Ite jäin yöksi ja jatkettiin vähän aikaa iltaa. Tuli mentyä aika myöhään nukkumaan mut onneks aamulla ei ollut kiire mihinkään.





Sain muuten siskolta ja kavereiltakin ihania lahjoja mitkä voisin näyttää seuraavaks.

Siskolta Ninni-muki, naamio, kynsilakka, peitepuikko ja pari pikkupulloa

Eerolta on toi punainen pullo. Kaveripariskunnalta sain toisen pullon, ihanan kukan, Party Aliaksen, tuoksukynttilän ja keksejä.

Iltsulta hyvin muumimainen lahja :D Käsipyyhe ja magneetti ja karkkiakin sain. Aivan ihana tämäkin!

Marikalta tämmönen söpö pehmolelu, mietin jonkin aikaa minkä nimen antaisin tälle. Hän on Hector! :D

Sellaiset bileet, oli todella kivaa. Kiitos kaikille ihanista lahjoista ja tietenkin seurasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti