rrock'n roll child

keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Laikunlavalla jytisi hevi

Moikka!

Tampereen Laikunlavalla jytisi eilen hevi oikein urakalla kun meitä hemmotteli kolme loistavaa yhtyettä. Stoned Statues, Crimson Day ja Evil Bastards From Hell. 

Stoned Statues sai kunnian aloittaa ja olipa taas aivan mahtavaa nähdä tätä bändiä! Oon ihan tykästynyt näiden musiikkiin. Bändi sekoittaa musiikissaan metallia, progea, rokkia ja pop-vivahteita. Ehkä siksi tykkäänkin tästä bändistä, bändin musa ei ole tavallaan tiettyä genreä ja heillä on todella energinen meininki!  Jo heti ekan kappaleen, Burning Feathersin aikana olin yhtä hymyä. Se on ehdottomasti mun suosikkibiisi tältä bändiltä. Johan oli huikea aloitus!






Seuraavaksi lavan valtasi Crimson Day, joka soittaa melodista heavy metalia. En ollut muistaakseni nähny tätä koskaan livenä, olin jotain biisejä kuunnellut ennen keikkaa mitkä kuulosti hyvältä. Joten innolla odotin millainen keikka näillä olisi. Ja voihan jösses mikä keikka! Yhtäkkiä lavalla oli meneillään kunnon show. Yllätyin aivan täysin, miten järjettömän hyvältä laulajatar ja soittajat kuulosti. Tässä oli sitä jotain! En tiedä enää mitä sanoa, tää veti mut sanattomaksi. Mut ehdottomasti joskus uudestaan näiden keikalle!





Illan viimeisenä bändinä nähtiin Evil Bastards From Hell. Nämä soittavat kuulemma "saatanallista 80's -vaikutteista heavy metallia modernilla twistillä". No sehän pitää paikkaansa. :D Siitä olikin jokunen vuosi aikaa kun olin viimeksi nähnyt nämä livenä. Mutta olipahan tämäkin aivan mahtava keikka, vaikka meinaskin vähän väsymys iskeä jo siihen aikaan illasta. Huomasi kyllä et bändi nautti esiintymisestä, eipä ole heilläkään  tainnut olla hetkeen keikkaa koronan takia. Bändi kyllä antoi kaikkensa, oli niin hienoa nauttia näiden musasta pitkästä aikaa livenä! 







Kiitos superpaljon Stoned Statues, Crimson Day ja Evil Bastards From Hell! \m/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti