rrock'n roll child

maanantai 20. kesäkuuta 2022

Hervanta Open Air - päivä 1


Moikka!

Tampereen Hervannassa järjestettiin viikonloppuna ihan ensimmäistä kertaa Hervanta Open Air -niminen festivaali. Mulle nämä oli kesän tokat festarit, jee! 

Festarit järjestettiin Kuusikkopuiston kentällä, jonne olikin yllättävän helppo saapua ratikalla. Olin liikkeellä Iltsun ja yhteisen kaverimme kanssa. Perjantaina oli mukava festarisää, sillä koko päivän oli lämmin ja aurinko paistoi. Hyvin tarkeni mekolla. Päivän esiintyjistä Brother Firetribe ja Uniklubi kiinnosti eniten. Ensin kuitenkin tsekattiin Miljoonasade, jonka taisin nähdä nyt ekaa kertaa livenä. Toimi kyllä hyvin ja näänkin nämä seuraavaksi elokuussa. Mulla soi vieläkin päässä yksi bändin klassikko Tulkoon rakkaus



Sitten seuraavaksi ihanat Brother Firetribe ja Uniklubi. Ilta-aurinko paistoi kivasti Firetriben aikana ja keikoista ei taaskaan energiaa puuttunut. Näiden molempien keikoilla on aina niin hyvä meininki! Ja olipas aivan mahtavaa kuulla Uniklubin uusi biisi Hehkuvia kipinöitä vihdoin livenä. <3












Päivän päätti Pauli Hanhiniemi. Alunperin Kolmannen naisen oli tarkoitus esiintyä, mutta koronatartunnan takia vain Pauli esiintyi kitaransa kanssa. Mutta kävihän se hyvin näinkin. Ei katsottu tätä ihan loppuun saakka, mut keikka oli kuitenkin oikein hyvä!




Olin koko festariviikonlopun Iltsulla yötä, joten suunnattiin hänen kämpälle perjantai-iltana. Pizzaa, somen selailua ja mentiin sitten aika pian nukkumaan, sillä seuraavana päivänä oli taas menoa ja meininkiä. Oli hieno festariviikonlopun aloitus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti