rrock'n roll child

maanantai 1. elokuuta 2022

Viikonloppu Keuruulla

Moi!

Takana ihana ja rento viikonloppu Keurusselällä. Oltiin jo pitkään suunniteltu tätä reissua parin kaverin ja kaverin äidin kanssa. Perjantaina startattiin kohti Keuruuta.  Meillä oli varattu mökki Keurusharjun loma-asuntoalueella ja ai että miten mukava mökki meillä oli. Juuri sopiva meille. Oma sauna ja lasitettu terassi oli oikein bueno. Vietiin ensin laukut sisälle ja lähdettiin käymään kaupassa. Tuli ostettua vaikka mitä hyvää. Koska perjantaina oli kaverin synttärit, juhlistettiin häntä hieman ja käytiin syömässä hyvät burgerit Hotelli Keurusselän ravintolassa. Illalla saunottiin kunnolla ja siinä terassilla vilvoitellessa juotiin vielä skumppaa kaverin synttäreiden kunniaksi. Istuttiin aamukolmeen terassilla ja kunhan juoruiltiin ja jatkettiin juomista. Oli hauska perjantai. 









Lauantaina heräilin muistaakseni kahentoista jälkeen ja muut oli jo hereillä. Havahduin unesta kun kaverit kälätti ja alettiin aika pian laittamaan ruokapöytää valmiiksi. Grillattiin terassilla pihviä ja tarjolla oli myös perunaa ja salaattia. Olipas hyvä lounas. Käytiin jossain kohtaa kaupasta hakemassa lisää juomaa ja jätskiä ja kunhan chillattiin mökissä. Iltapäivällä käytiin kuvailemassa alueella ja sen jälkeen lähdettiin laavulle grillaamaan. Oli muuten älyttömän hienot grillailumaisemat!












Myöhemmin saunottiin taas kunnolla ja istuttiin taas terassilla aamukolmeen, vaikka piti mennä aikaisemmin nukkumaan. Oli kivaa, vaikka sunnuntaina väsyttikin. Mökin avaimet piti palauttaa jo klo 12 mennessä, joten ei tullut nukuttua kovin montaa tuntia. Yllättävää kyllä, oltiin autossa jo ennen yhtätoista. Torkahdin hetkeksi paluumatkalla. 

Oli aivan älyttömän kiva ja nauruntäyteinen viikonloppu ja vieläpä hyvässä seurassa! Kiitos jokaiselle tästä ikimuistoisesta viikonlopusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti