rrock'n roll child

sunnuntai 22. tammikuuta 2023

Back to the Rhythm! Livemusiikin täyteinen perjantai-ilta

Moikka!

Tää keikkavuosi on lähtenyt kyllä hienosti käyntiin. Perjantaina oli vuoden toiset keikat, ja tällä kertaa olin katsomassa H.E.A.T :ia Tampereen Yo-talolla. Sain seuraa yhdestä kaverista jota ei ollut tullu nähtyä pitkään aikaan. Käytiin syömässä ja sitten suunnattiin Yo-talolle. Oltiin ajoissa, sillä haluttiin tsekata myös lämppärit. Ja mielettömän hienot lämppärit olikin! Captain Black Beard starttasi illan ja tätä on tullut kuunneltua paljon ennen keikkaa ja sen jälkeenkin. Tästä on tullut yks mun lempparibändeistä. Nyt pääsin todistamaan tämän ekaa kertaa livenä ja ai että, tykkäsin todella paljon! Aivan ihana keikka, ja ehdottomasti haluan nähdä tämän toistekkin.  






Tämän jälkeen Confess hyppäsi lavalle ja tämäkin tuli nähtyä ekaa kertaa livenä. Olin myös tätäkin kuunnellut ennen keikkaa, itseasiassa oon kuunnellut tätä bändiä jo aika monta vuotta. Tykkäsin tottakai tästäkin keikasta, mahtavia biisejä ja mikä meininki! Ei todellakaan mitään huonoa sanottavaa.






Sitten odotus palkittiin ja näin H.E.A.T:in pitkästä aikaa! Siitä olikin jo jonkin verran aikaa kun näin tämän viimeksi, tosin sillon Erik Grönwall oli vielä bändin laulaja. Nykyään bändin laulajana toimii Kenny Leckremo, joka on siis bändin alkuperäinen laulaja. Onpa hienoa että hän on taas mukana bändissä! Vaikka tykkäsin kyllä Erikistä myös. Molemmat on yhtä hyviä laulajia ja energisiä ja tästä keikastahan ei todellakaan energiaa puuttunut! Oli myös hienoa kuulla uuden levyn biisejä ja tämän levyn avausraita Back to the Rhythm käynnisti illan setin. Se on yks mun suurimmista lemppareista uudelta albumilta. Täydellinen aloitus ja olin heti messissä. Muutenkin ihan täydellinen setti, bändi tykitti niin uusia kuin vanhoja biisejä ja tykkäsin kaikista. Koko Yo-talo oli messissä ja tunnelma oli koko illan katossa. Rakastan tätä bändiä ja tämähän toimii joka kerta livenä!








Ehdin napata parit settilistat:


 

Ilta jatkui vielä Hönöbaarissa. Sitä ennen törmäsin osaan Confessin jäsenistä Yo-talon edessä ja pitihän se napata kuva heidän kanssa kun oli kerta mahdollisuus ja kiiteltiin kaverin kanssa hyvästä keikasta. 
Loppuilta menikin sitten Hönössä jossa hengasin myös toisen kaverini kanssa. Oli muuten kiva että tällä H.E.A.T:in keikkalipulla pääsi ilmaiseksi Hönöön. Hönössä esiintyi Pekka Heino Electric White Wine Orchestran kanssa. Aika paljon kuultiin sellasia biisejä mitä ei olla ennen Pekan keikoilla kuultu, mutta hyviltä ne silti kuulosti. Ja olipas ihanaa nähdä Pekkaa pitkästä aikaa! 




Keikan jälkeen huomasin että pari H.E.A.T:in jäsentä oli kans Hönössä ja täytyihän heidänkin kanssa ottaa kuva. Olipas kiva yllätys! Oltiin kaverin kanssa pilkkuun asti ja käytiin vielä grillillä. En voi vieläkään käsittää miten hieno ilta tää oli. 

Thank you Captain Black Beard, Confess and H.E.A.T!
Kiitos Pekka! 
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti