rrock'n roll child

torstai 30. maaliskuuta 2023

One Desire @ Hönö Baari 25.3.2023

Viikonlopun toinen keikka oli lauantai-iltana Hönössä. Ihanan One Desiren keikka, jota olin eniten odottanut viikonlopulta. Ensin laittauduttiin kaverin luona ja lähdettiin hyvissä ajoin kohti Hönöä, sillä One Desirella on kuitenkin jo paljon faneja, joten ajateltiin et Hönössä on varmasti porukkaa. Ihme kyllä, paikan päällä ei ollut vielä paljoo porukkaa ja päästiin todella hyvälle paikalle. Sattui muuten hauska juttu kun käveltiin Hönöön.. Bändin jäsenet André ja Jimmy oli siinä melkein vieressä röökillä ja ne tuli kysymään meiltä et missäs se Hönö olikaan :D Ehtivät vissiin jo unohtaa missä päin olivat. Neuvottiin oikea suunta ja huikkasin niiden perään et nähdään keikalla, niin Jimmy kääntyi vielä katsomaan meitä ja nauroi. Hauskoja tyyppejä! Nappasin Jimmyn, Jonaksen ja Andrén kanssa kuvat illan aikana, oli ihanaa tavata niitä vielä kasvotusten kun ei tiedä millon pääsee taas näkemään. 

Mutta sitten itse keikka... Voi pyhä jysäys miten u p e a se taas oli! Mä niin rakastan tätä bändiä eikä mikään ihme. Jälleen niin energinen keikka täynnä ihania ja tarttuvia biisejä joiden mukana hoilattiin ja jorattiin. Tältä bändiltä ei löydy yhtään huonoa biisiä. Keikka olisi saanut kyllä kestää vähän pidempään, mut siitä huolimatta nautin tästä ja oon vieläkin fiiliksissä! Ja mikä parasta, ostin vihdoin bändin paidan, oli muuten todella edullinen. 












Istuttiin keikan jälkeen vielä jonkin aikaa Hönössä ja tuli törmättyä pariin tuttuun, joita oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Katsottiin myös vähän aikaa Getawayta, joka esitti muun muassa KISSin biisejä. Oli ihan jees.



Oli todella kiva ilta, kiitos bändeille ja seuralle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti