rrock'n roll child

torstai 28. joulukuuta 2023

Leffavuosi 2023

Moi!

Tänä vuonna ei ihan hirveesti tullut käytyä leffassa. Ainoastaan pari kertaa. Mut ajattelin kuitenkin jakaa näistä parista leffasta omat pienet arvostelut. 

Barbie

Milloin kävin katsomassa: 17.8.

Ajatuksia leffasta: Rakastin leikkiä barbeilla pienempänä, ja kun kuulin että Barbiesta tehdään leffa, halusin todellakin nähdä sen. Kaverilla sattui olemaan yksi ylimääräinen lippu tähän näytökseen ja oli kiva päästä katsomaan, millainen tämä leffa on. Tämä on yksi tämän vuoden suosituimpia leffoja. Hyvin ajatuksia herättävä. Sisältää yhteiskuntakritiikkiä huumorilla höystettynä. Elokuvassa olikin sopivin määrin huumoria, ja elokuva pisti myös miettimään naisten ja miesten asemaa maailmassa. Meillä olikin kaverin kanssa syvälliset keskustelut leffan jälkeen. Myös näyttelijävalinnat onnistuivat mielestäni hyvin. Margot Robbie on aivan täydellinen valinta Barbien rooliin. Mielestäni kaikinpuolin oikein hyvä leffa minkä voisi katsoa joskus uudelleenkin.


Michael Monroe - dokumenttielokuva

Milloin kävin katsomassa: 18.10.

Ajatuksia leffasta: Kyseinen dokkari kertoo legendaarisen rock-muusikon Michael Monroen elämästä. Michael on yksi suurimmista idoleistani, joten olin odottanut innolla tätä dokumenttielokuvaa. Äänessä ovat niin Michael, hänen äitinsä, kuin myös hänen bänditoverinsa ja ystävänsä. Elokuva oli juuri sopivan pituinen ja siihen oli saatu mahdutettua kaikki tärkeimmät asiat ja se oli myös hyvin viihdyttävä. Vaikka olenkin lukenut Michaelin elämänkerran ja myös Hanoi Rocksin kirjan, sain myös uuttakin tietoa elokuvan aikana. Todella hyvä kokonaisuus, suosittelen ehdottomasti katsomaan tämän.


Mitä leffoja kävit katsomassa tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti