rrock'n roll child

torstai 27. kesäkuuta 2024

Päivä Särkänniemessä

Moikka!

Vietettiin viime sunnuntaina päivä Särkänniemessä siskon, siskontytön ja parin kaverin kanssa. Käytiin Koiramäessä (tää on aina niin ihana paikka), akvaariossa ja Näsinneulassa. Käytiin myös syömässä sekä pelaamassa delfiinipeliä. Hyvin saatiin siis aika kulumaan. Oli kyllä kiva Särkkäpäivä!












Ostin tommosen söpön magneetin Koiramäestä










tiistai 25. kesäkuuta 2024

Juhannus 2024


Mun juhannukseen kuului:

- juhannuslounas porukoiden luona
- kaverin tekemä jälkkäri
- uimista ja etkoilua kaverin huudeilla
- bilettämistä
- pieni lenkki aamuyöllä






- vartaiden tekoa (niistä tuli todella hyviä)
- mölkyn pelaamista
- piknik





- moderni kokko
- kesäfiilistelyy kaupungilla
- iltalenkki ja auringonlaskun ihailua








Aika mukava juhannus etten sanoisi. Miten muiden juhannus meni?

torstai 20. kesäkuuta 2024

Päivä mökillä

Moikka!

Vietettiin eilen päivä kaverin mökillä. Viime kesänäkin vietettiin kiva päivä siellä, tästä on tainnut tulla ihan perinne. On kyllä niin rentoutunut olo. Uitiin, oltiin melkein pari tuntia paljussa, syötiin todella hyvää grilliruokaa, ja kunhan oltiin. Loppuillasta käytiin vielä yksillä Moro Sky Baarissa. Niin chilliä ja totesinkin eilen baariin mentäessä et oon rentoutunut liikaa. :D Mut se on just hyvä. Oli ihanan rento päivä, kiitos seuralle!











Helsinki City Festival, päivä 2


Seuraavana päivänä mentiin taas! Missattiin jälleen sellanen esiintyjä joka ois ollu kiva nähdä. Yksi festareiden ongelmista oli se et oli ehkä liikaa esiintyjiä kahtena päivänä ja jotkut esiintyjät aloitti niin aikaisin ettei niihin meinannut millään ehtiä. Mutta muuten kivat festarit ja tämä toinenkin päivä oli mieletön. Vaikkakin olin ehtinyt palaa ekana päivänä olkapäistä ja oli jo ehtinyt kertyä univelkaa.. Mut silti jaksoi vielä vähän bailaa. 

Ehdittiin juuri alueelle kun Basic Element oli aloittanut. Tällä oli muutama tuttu hitti joiden aikana jo vähän jorattiin. Taas oli hyvä aloitus meidän päivälle.



Seuraavaksi Ellinoora, Mighty44 ja Inna. Näistä kolmesta eniten sytytti Mighty44. Tätä tuli joskus kuunneltua niin oli hienoo nähdä tätä nyt. Kovia biisejä!

Ellinoora


Mighty44


Inna

Tässä välissä oli hyvä syödä, kanalautanen oli niin herkullinen. Sit jaksoi taas. Seuraavaksi katottiin Beats And Styles (Dynamite ja Renegades oli ne parhaimmat biisit), Waldo's People ja Robin Schulz. Hyvin jytäsi. 


Beats And Styles


Waldo's People





Illan vikoista esiintyjistä katottiin vielä Kwan, Apulanta ja Günther. Kwanin aikana tuli ihan kylmikset, se oli niin siistiä nähdä livenä ja yleisö osasi hienosti laulaa mukana. Apulanta oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja tämänkin aikana laulettiin ja vähän moshasinkin. Tätä ei ehditty kattoo kokonaan mut onneksi tätä näkee ensi kuussa! Günther oli mahtava päätös koko festareille. Johan jorattiin tän keikalla, huh mikä meininki.

Kwan



Apulanta



Günther



Pääpäivänä lähdettiin jatkoille ravintola Maxineen. En ollu ikinä käyny tässä baarissa mut oli ihan hieno paikka Helsingin kattojen yllä. Oli kiva jorata aamuun asti, vaikka jossain kohtaa mun meno vähän hyytyi :D Oli tajuton väsy ja jalkoihin sattui kun oli mennyt festareilla kaks päivää putkeen. 



Aamun sarastaessa haettiin grilliltä ruokaa (ei ollu hyvää :D) ja mentiin kaverille nukkumaan. Tuli nukuttua huimat 6 tuntia ja sit lähdettiin syömään ja shoppaileen. Löysin Lushista ihanan suihkugeelin ja Saituinpörssistä (mun lempikauppa Helsingis) löysin mm. kivat housut. Tuli syötyä hemmetin hyvä ja täyttävä pizza. Ei tarvinnut syödä paljoo mitää illempana. 


Vaikka olikin kiva ja unohtumaton festariviikonloppu, niin oli myös ihanaa saapua iltakahdeksan jälkeen kotiin. Kieltämättä olo tuntui aika räjähtäneeltä mut samalla hymyilytti kun oli nähnyt niin hyviä bändejä ja viettänyt viikonloppua parhaassa seurassa. 
Kiitos mahtavasta viikonlopusta seuralle ja kaverille kun majoitti meidät! 
Kiitos Helsinki City Festival 2024! Katotaan jos ensi vuonna uudestaan..