rrock'n roll child

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Helsinki City Festival, päivä 1



Moikka! Mun festarikesä lähti käyntiin Helsinki City Festivaaleilla, jotka järjestettiin ihan ensimmäistä kertaa tänä vuonna Helsingin Bolt Arenalla 14.-15.6. Menin näille festareille siskon ja meidän kavereiden kanssa. Perjantaina piti herätä jo kuudelta, sillä juna Helsinkiin lähti jo kahdeksan maissa. Oli aika hilpeä junamatka ja odotettiin innolla tulevia festareita.

Helsinkiin päästyämme käytiin hoitamassa tarvittavat ostokset, kaveri oli meitä vastassa kun saatiin yöpyä hänen luona koko viikonloppu. Hän oli myös tottakai mukana festareilla. Ihanaa että saatiin majoittua kaverin luona eikä tarvinnut miettiä hotellia. 


Kaverille päästyämme syötiin, ehostauduttiin ja lähdettiin kohti Bolt Arenaa. Missattiin valitettavasti parit hyvät esiintyjät, mut onneksi ehdittiin näkemään Akcent. Se oli oikein hyvä aloitus meidän päivälle, tajuttoman hyvä keikka ja tuli jo jorattua vähän tämän aikana. 

Akcent Millenium Stagella


Seuraavaksi tsekattiin vähän aikaa Pandoraa ja sitten Mohombia. Näilläkin oli hyvät keikat ja varsinkin Mohombin aikana alueella oli jo paljon porukkaa. Perjantaipäivä oli loppuunmyyty.

Pandora Dance Stagella


Mohombi


Syötiin myös jossain kohtaa alueella ja sihautin päivän ekan lonkeron. Oli aika onnellinen fiilis, siis kesä ja festarit on ihmisen parasta aikaa. Samalla katsottiin E-typen keikkaa joka oli aivan törkeen kova!! Paljon legendaarisia biisejä mitä on joskus kuunnellut ja joita kuuntelen edelleen. Huh, mikä keikka oikeesti.



E-Type




Sitten katottiin jonkin aikaa Haloo Helsinkiä. Olipa ihana nähdä tätä bändiä pitkästä aikaa! Toimii joka kerta niin hyvin livenä ja laulettiin melkein joka biisin aikana. Upea tunnelma.





Seuraavaksi Alexandra Stan, Las Ketchup, ItaloBrothers, Nylon Beat ja Basshunter. Aijjai mikä nostalgiatrippi, siis oli niin siistiä tanssia Aserejen tahdissa, kuulla monia Nylon Beatin hittejä ja jorata vielä Basshunterin aikana joka päätti ekan päivän. Jo eka päivä oli ihan mieletön!

Alexandra Stan



Las Ketchup



ItaloBrothers


Nylon Beat



Basshunter


Mietittiin et oltais menty jatkoille perjantaina, mutta oltiin niin väsyneitä et jätettiin väliin. Se oli ihan hyvä päätös, ehti nukkua vähän ennen seuraavan päivän rientoja. Toisesta päivästä tulossa pian postausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti