rrock'n roll child

keskiviikko 7. elokuuta 2024

SAARIHELVETTI 2024 - päivä 2

 

Lauantai, eli festareiden pääpäivä. Kohti sateista Viikinsaarta. Onneksi sade hellitti jo ennen ekaa bändiä. St. Aurora starttasi päivän ja tätä oli kiva nähdä taas. Oli energinen show ja setin eka biisi (Disgrace Of A Man) on mun lemppari näiltä. Näiden jälkeen ruokaa, söin ekaa kertaa vegeburgerin mikä oli yllättävän hyvää. Sitten harrastettiin ihan vaan yleistä pöhinää niiku kaveri aina sanoo :D Vähän tsekattiin Ikinän keikkaa mut siitä ei löydy kuvia.

St. Aurora




Sitten oli Before The Dawn, Finntroll ja Ensiferum. Näiden välissä ehti myös harrastaa yleistä pöhinää ja juotiin perinteiset kossubatteryt leikkipuistossa. Siinä on aina vaan sitä jotain. Aika mutaista oli taas mut onneks kengät ei ollu niin pahassa kunnossa mitä viime vuonna.


Before The Dawn toimii aina



Pitkästä aikaa Finntroll livenä



Myös Ensiferum oli pitkästä aikaa hyvä


Yksi bändi mitä odotin paljon, oli Ad Infinitum. Kyseessä on siis ulkomaalainen sinfonista metallia soittava yhtye, josta oon nyt todella innostunut. Tai oon kyllä jotain biisejä kuullu aiemmin, mut nyt tää mun innostus bändiin on kasvanut. Bändillä oli nyt eka Suomen keikka noilla festareilla ja oli aivan ihanaa nähdä tätä bändiä ekaa kertaa siellä. Ehdoton lempparini on uusi biisi My Halo joka tottakai kuultiin keikan aikana. Toivottavasti tätä bändiä näkee pian uudestaan Suomessa, oli aivan mahtava keikka!!







Sitten vielä Turmion Kätilöt! Ilmeisesti vielä joku bändi soitti näiden jälkeen mut meille tää oli oikein hyvä päätösbändi <3 Tämähän toimii joka kerta ja jälleen oli kovat bileet keikan aikana! Kätilöt ei petä ikinä.







Kaveri voitti meille ilmaisen sisäänpääsyn virallisille jatkoille Olympiaan, joten lähdettiin vielä sinne. Stereo Terrorin tahdissa tuli jorattua pilkkuun asti. Oli hauskat jatkot! 



Kiitos SaariHelvetti 2024! On kyllä aina niin onnistuneet festarit. Kiitos myös seuralle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti