rrock'n roll child

lauantai 28. elokuuta 2021

Hakametsässä räjähti - Tampere Soi Special Night 27.8.2021

Moi!

Tampereella soi eilen komeasti kun Shiraz Lane ja Uuden musiikin kilpailun ja Euroviisujen kautta suuren suosion saavuttanut Blind Channel esiintyivät Hakametsän jäähallin parkkipaikalla ikärajattomalla keikalla. Jos oikein muistan, niin liput tulivat myyntiin viikko ennen tapahtumaa ja ostin lipun heti samana päivänä, sillä tää oli vaan niin paras uutinen. Siitä oli jo jonkin verran aikaa kun olin viimeksi nähnyt näitä bändejä livenä, ja voi että oli hienoa päästä todistamaan molempien keikkoja pitkästä aikaa!

Lähdin eilen jo viideksi Hakametsään, sillä en tajunnut että tämän keikan liput piti vaihtaa rannekkeeseen. Hyvä että tajusin lähteä ajoissa, vaikka portin edessä oli jo ainakin kilometrin pituinen jono. Siinä sitten odotin tunnin porttien aukeamista, onneksi rannekkeenvaihtoteltalla ei ollut jonoa. Kovin moni ei kuitenkaan huomannut rannekkeenvaihtotelttaa ja järkkärit kävi kysymässäkin onhan kaikilla rannekkeet. Tunnin odottaminen tuntui ikuisuudelta mut kuudelta odotus palkittiin ja pääsi alueelle. Kaikki hulluimmat fanit juoksivat kiljuen varaamaan eturivin paikkoja. Itse suuntasin hetkeksi anniskelualueelle juomaan yhden lonkeron. 

Shiraz Lane aloitti seiskalta ja kyllä, näiden keikka oli jälleen ihan parasta. Mun tän hetkinen lemppari biisi näiltä on You Will Remain, oli aivan ihanaa kuulla se illan setissä. Kovin moni ei ollut kuullut koko bändiä, mutta meiningin perusteella bändi sai uusia faneja! 






Tämän jälkeen oli vielä malttamatonta odottelua eikä ollut epäselvää mitä kaikki oli tullut katsomaan. Illan pääesiintyjä, the one and only - Blind Channel aloitti puoli yhdeksältä kesän viimeisen keikkansa. Silloin Hakametsässä räjähti, ihan kirjaimellisesti. Pyrot paukkui ja oli todella näyttävä lavashow. Kaikki oli niin messissä kun voi olla. Tunnelma aivan katossa, tuttuja biisejä joita koko yleisö lauloi täysiä mukana, itsekin tietty lauloin mukana ja heiluin ja vähän headbangasin. Ennen Left Outside Alonea piti mennä kyykkyyn ja tajusin sillon ettei oo vanhaks tulemista. Muut meni ihan ketterästi kyykkyyn mut en ite päässyt kunnolla alas asti kun monen tunnin seisominen tuntui jaloissa. :D Mutta hauskaa oli, tää oli heittämällä paras Blind Channelin keikka jolla oon ollut. Vieläkin vähän epätodellinen olo. 











Kiitos superpaljon Shiraz Lane ja Blind Channel! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti