rrock'n roll child

tiistai 24. tammikuuta 2023

Arvostelen vuoden 2023 UMK-kappaleet

Se on taas se aika vuodesta kun Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) tulee taas! 

Tässä kuussa julkaistiin mukana olevat artistit ja bändit ja heidän kisabiisit. Koska arvostelin vuoden 2022 UMK-kisabiisit,  voisin arvostella myös tämänkin vuoden. Nämä on sitten taas omia mielipiteitäni.

Keira - No Business On The Dancefloor

Keira tuli itselleni tutuksi jo The Voice Of Finlandista, en muista miltä kaudelta mutta jäi kuitenkin mieleen. Tämä biisikin jäi heti mieleen ensikuuntelun jälkeen. Todella koukuttava ja tämän aikana alkaa tanssijalka vipattaa. Tämä voisi jopa pärjätä viisuissa. 

Benjamin - Hoida mut

Tää on tämmönen ihan ok rallatus. Jää kyllä päähän soimaan, mutta ei silti jotenkin iske itelle. En tiedä osaisinko nähdä tätä viisuissa. Tokihan näissä kaikissa biiseissä ratkaisee myös se, millainen lavashow on. 

Robin Packalen - Girls Like You

Jotenkin odotin Robinilta enemmän.. Biisinä tämä ei oikein erotu ja toimii paremmin vaikka taustamusana. Ei tämä silti huonoin näistä ole, mutta en tiedä toimisiko viisuissa. 

Lxandra - Something To Lose

Ainoa balladi tämän vuoden kisabiiseistä. Ihanan herkkä <3 Menee joka kuuntelukerralla kylmät väreet. En ollut ikinä kuullutkaan tämmöisestä artistista, Alexandralla on kyllä upea ääni. Mutta toimisiko tämmöinen balladi viisuissa?

Käärijä - Cha Cha Cha

Mullahan ei ollut hajuakaan kuka tämmönen Käärijä on. En osannut oikein odottaa mitään. Kun sitten kuulin tämän biisin ensimmäisen kerran niin mun suu loksahti auki. Siis aivan _tajuttoman kova biisi!! Tämä ainakin erottuu ja tykkään tästä todella paljon. Moni muukin on hehkuttanut tätä biisiä enkä ihmettele. Tämä todellakin toimisi viisuissa! 

KUUMAA - Ylivoimainen

Tämä ei nyt omaan korvaan kuulosta ihan sellaselta biisiltä jolla pärjäisi viisuissa. Mutta KUUMAA on kyllä muuten hyvä bändi ja tämä biisi meni heti omalle soittolistalle!

Portion Boys - Samaa taivasta katsotaan

Voihan Porssonit! Biisihän on ihan taattua Portion Boysia ja on kunnon bängeri. Tästä saisi varmasti hienon lavashown! Tämäkin biisi saa tanssijalan vipattamaan. Mielestäni voisi pärjätä viisuissa. 


Mun järjestys olisi tämä:

1. Käärijä - Cha Cha Cha

2. Portion Boys - Samaa taivasta katsotaan

3. Keira - No Business On The Dancefloor

4. KUUMAA - Ylivoimainen

5. Lxandra - Something To Lose

6. Robin Packalen - Girls Like You

7. Benjamin - Hoida mut


Millainen sun järjestys olisi ja mitä mieltä itse olet tämän vuoden UMK-kappaleista?

UMK 2023 -finaali näytetään la 25.2. klo 21 Yle TV1 ja Yle Areenassa. Silloin selviää, kuka lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti