rrock'n roll child

maanantai 30. tammikuuta 2023

Battle Beast + One Desire @ Tullikamari 28.1.2023

Moikka!

Battle Beast julkaisi viime vuonna Circus Of Doom-albumin, jonka myötä bändin oli tarkoitus lähteä pienelle kiertueelle ja esiintyä ainakin Helsingissä ja Tampereella. Nämä keikat jouduttiin kuitenkin siirtämään, mutta nyt ne viimein toteutuivat! Olin katsomassa bändiä Tampereella mut mikäs sen parempi kuin omassa kotikaupungissa. Tampereen Tullikamarilla oli jopa kaksi keikkaa, sillä myöhempi keikka myytiin loppuun, joten alkuillaksi järjestettiin ikärajaton lisäkeikka. En kuitenkaan ollut tuolla alkuillan keikalla, vaan menin tuolle myöhemmälle loppuumyydylle keikalle. Väkeä oli paljon ja jonottamisessa menikin hetki. One Desire lämppäsi Battle Beastia molemmilla Tampereen keikoilla. Kiidin heti Klubin puolelle, sillä tämä ihana lämppäri esiintyi siellä. Vaikka tupa oli täynnä, pääsin yllättävän hyvälle paikalle. One Desire heitti jälleen aivan tajuttoman upean keikan! Oli ihana kuulla Never gonna stop vihdoin ekaa kertaa livenä ja ai että miten hyvin se toimikaan! Se on tällä hetkellä mun ehdoton lemppari. Muutenkin oli ihan täydellinen setti ja yleisö oli todella hyvin messissä ja André bändeineen näytti myös nauttivan. Bändin hyvä fiilis tarttui muhun ja hymyilinkin koko keikan.








Keikka loppui juuri vähän ennen kymppiä ja sitten lähdinkin rynnimään Pakkahuoneen puolelle. Pääsin kuin pääsinkin tokaan riviin! Kauaa ei tarvinnut odottaa, sillä bändin showtime oli juuri kympiltä. Pian alkoi intro soida ja täyteen pakattu Pakkahuone räjähti. Kiertueen nimenäkin oleva Circus Of Doom lähti soimaan, siis aivan täydellinen biisi ja toimii niin upeasti livenä. Yksi mun lemppareita tältä uusimmalta albumilta. Meni ihan kylmät väreet ja taisi siinä mennä roska silmään.. Oli vaan niin hienoa nähdä tätä bändiä taas. Illan settiin kuului paljon uuden albumin biisejä, mutta myös vanhempiakin kappaleita. Piti ottaa iisisti keikalla sillä en voinut fyysisesti kovin hyvin, mutta tulihan siinä vähän heiluttua ja puitua nyrkkiä ilmassa. Tämän bändin keikoilla on mahdotonta pysyä paikallaan. Olipahan show! Rakastin joka hetkeä.










Kiitos One Desire ja Battle Beast! <3

Lauantaina muuten julkaistiin ekat esiintyjät Tuhdimmille Tahdeille, jossa Battle Beast esiintyy. Joten seuraavan kerran nään bändiä viimeistään siellä, niin mahtavaa! One Desire keikkailee Tampereella seuraavan kerran maaliskuussa, ei pitkä aika tähän! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti