rrock'n roll child

sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Keikkavuoden aloitus

Heips!

Perjantaina pääsi vihdoin vuoden ekoille keikoille. Bad Apples plays Guns N' Roses ja Mötherhead plays Motörhead Tullikamarin Klubilla. Ensin vähän etkoilua Iltsulla ja sit nauttimaan hyvästä livemusasta. Liput oli todella edulliset. 

Bad Apples oli hienoa nähdä taas, tää on ehdottomasti yks mun lempi coverbändejä. Guns N' Rosesin musa toimii aina! Keikasta ei energiaa puuttunut ja oli muutenkin taas aivan mahtava keikka.




Sit vielä Mötherhead. Tämän aikana oli paljon enemmän porukkaa ja tykkäsin tästäkin keikasta, vaikken ihan kaikkia biisejä tiennytkään. Hyvä meininki oli!



Ei meidän ilta suinkaan tähän loppunut. Jatkettiin vielä Ruby&Fellasiin kuuntelemaan Ilari Hämäläisen keikkaa. Ilari oli jo aloittanut keikkansa kun pamahdettiin paikalle, mut onneksi se oli vasta eka setti. Ehdittiin kuulemaan sit toinen setti kokonaan. Ilarin veli Lauri oli Ilarin kaverina lavalla ja tälläkin keikalla oli hyvä meininki. Kuultiin akustisia versioita niin Ilarin kuin myös muiden esittäjien tuotannosta. Sielun Veljiä, Bon Jovia, Popedaa yms. Todella monipuolinen ja hyvä setti. 






Johan oli hieno keikkavuoden aloitus. Kiitos Bad Apples, Mötherhead, Ilari ja Lauri! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti