rrock'n roll child

maanantai 12. kesäkuuta 2023

I want rock'n'roll, yes I do ! ROCKFEST 2023



Moikka! Mun festarikesä on lähtenyt oikein ryminällä käyntiin. Perjantaina koitti vihdoin kauan odotettu Rockfest Hyvinkään lentokentällä. Festarit kesti kolme päivää, torstaista lauantaihin, mut me mentiin kaverin kanssa vain perjantaille. Silloin oli aivan älyttömän kova bändikattaus. 

Bussi starttasi Tampereen linja-autoasemalta jo hyvissä ajoin ja bussi ajoi suoraan portille. Oltiin perillä joskus puoli kolmen maissa. Startattiin festarit kuninkaallisilla makkaraperunoilla, jonka jälkeen päästiin katsomaan päivän ekaa bändiä. Helsingin vampyyrit, eli The 69 Eyes sai kunnian aloittaa festarit päälavalla. Olipas ihanaa nähdä näitä taas, ja hyvin oli jo porukkaa tähän aikaan lavan edessä. 



Näiden jälkeen porhallettiin telttalavalle kuuntelemaan Crashdíetin keikkaa. Siitä olikin jo aikaa kun olin viimeksi nähnyt tätä bändiä. Meininki oli kohdillaan, ja oli mahtavaa kuulla uuden albumin biisejä. Vaikka pidinkin jälleen keikasta, ei katsottu tätä loppuun vaan mentiin istuskelemaan ja nauttimaan ekat lonkerot. Tsekattiin myös vähän Stratovariuksen keikkaa, tätäkin oli aivan ihana nähdä pitkästä aikaa!

Jone Nikula kuulutti Crashdietin lavalle.





Seuraavaksi Nestor villitsi yleisöä telttalavalla. Tää oli semmonen bändi mitä en ollut vielä koskaan nähnyt ja oon aivan rakastunut näiden musaan. Tätä olin odottanut paljon. Olihan tää nyt aivan huikee livenä! Ihania biisejä, ihanan energinen bändi, ihana tunnelma. Mä niin toivon et nää tulis pian uudestaan Suomeen! 




Sitten päälavalla esiintyi legendaarinen Mötley Crüe! Tätä olin myös odottanut paljon. En oo oikein osannut vieläkään sisäistää sitä et oon oikeesti nähnyt tän vihdoin. Oon toki kuullut et näiden keikat ei oo mistään kotosin mut kyllä mä tästä siitä huolimatta tykkäsin! Ihan mahtava keikka, settiin kuului vaikka mitä lukuisia hittejä joiden mukana hoilasin. Keikka oli myös visuaalisesti hieno. 






Tämän jälkeen olikin hyvin aikaa hakea täysi pina colada -ämpäri ja lepuuttaa jalkoja. Testament toimi hyvänä taustamusana. Oli mukava vaan istua ja nauttia festaritunnelmasta.


Tämän "pienen" juomatauon jälkeen mentiin katsomaan vielä Def Leppardin keikka. Tämä tuli nähtyä Tampereella 2014, siitä oli siis ehtinyt vierähtää hetki ku oli viimeks nauttinut näiden keikasta. Bändi oli edelleen kovassa iskussa ja ai että mitä biisejä sieltä tulikaan! Ja näiden keikka vasta olikin visuaalisesti upea, varsinkin pimenevässä illassa. Tässä vaiheessa alkoi jo olla aika väsynyt olo ja oli kylmäkin. Mut keikka oli silti aivan huikea! 







Stam1na esiintyi vielä tämän jälkeen, mut mentiin hakemaan burgerit jonka jälkeen lähdettiin odottelemaan bussia takas Tampereelle. Paluumatka oli mielenkiintoinen kun meni ihan yliväsymyksen puolelle ja bussi raikas kun kaikki lauloi Bon Jovia. Vaikka oli aivan mahtava festaripäivä niin oli ihanaa päästä kaverin kämpille nukkumaan pitkän päivän jälkeen. Ens viikonloppuna olisi taas tiedossa yhdet festarit, 

Kiitos Rockfest! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti