rrock'n roll child

tiistai 13. kesäkuuta 2023

Summer Boom 2023

Moi! 

Lauantaina mentiin taas. Tällä kertaa vähän toisenlaisille "festareille" :D Pirkkalan Keskuskentällä järjestettiin Summer Boom -niminen ilmaistapahtuma. Siellä oli mm. toimintapisteitä, metrilakua sekä tietysti esiintyjiä. Mentiin kaverin kanssa tsekkaamaan Benjamin Peltonen ja Pete Parkkonen. Oli itseasiassa yllättävää löytää itsensä kuuntelemassa Benjaminin keikkaa kun oli ollut edellispäivänä Rockfesteillä. :D Mut tää oli oikeesti hyvä ja olin ollut aiemminkin Benjaminin keikalla. Uusi biisi kuulosti hauskalta ja aika hyvin jytäsi. UMK-biisi Hoida mut kuultiin tietenkin ja se on soinut keikan jälkeen päässä.. 



Pete Parkkonen oli päivän pääesiintyjä. Peteltä löytyy paljon hyviä biisejä ja jo setin alussa kuultu Kohta sataa pisti mun, ja varmasti monen muunkin pään pyörälle. Koko keikka oli kyllä timanttinen! Petellä oli onneksi aikaa tavata faneja keikan jälkeen, joten pyydettiin kaverin kaa nimmarit käteen ja otettiin kuva. Kiitos Pete! <3







Jäätiin muuten vain haahuilemaan vielä Pirkkalaan. Käytiin kuvailemassa Vähäjärvellä ja käytiin myös Ransupuistossa. Haettiin vielä pitsat kaupasta ja mentiin evästämään Rantaniityn uimarannalle mikä vaikutti tosi kivalta paikalta, oli hieno auringonlasku. Kello oli varmaan jotain puoli kakstoista yöllä kun oltiin matkalla takas kaverille. Tämäkin oli oikein kiva päivä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti