rrock'n roll child

maanantai 19. kesäkuuta 2023

Tuhdimmat Tahdit, päivä 1



Kylläpäs oli jälleen aivan loistava festariviikonloppu! Tuli oltua molemmat päivät Tampereen Ratinanniemessä järjestetyillä Tuhdimmat Tahdit -metallifestivaaleilla. Aiemmin festarit oltiin järjestetty Nokialla, mutta tänä vuonna ne siirrettiin Tampereelle. Tapahtuma keräsi viikonloppuna yhteensä 8000 kävijää. Molempina päivinä oli mieletön bändikattaus ja oli hieno festarisää. 

Perjantaipäivä lähti käyntiin ihanan Dynaztyn keikalla. Alueella oli esiintynyt aiemmin jo muutama bändi, mutta ne eivät kiinnostaneet niin paljon. Hyvin oli jo porukkaa ja ai että nautin tästä Dynaztyn keikasta. Tätä tulee niin harvoin nähtyä joten olin hyvin onnellinen kun pääsin taas näkemään livenä. Sanoinko jo että tää on ihana?





Toinenkin kaveri selvisi vihdoin alueelle ja ehti vähän aikaa katsoa Dynaztya. Tämän jälkeen siirryttiin päälavan suuntaan jossa esiintyi Lordi! Vitsit että oli mahtavaa nähdä tätäkin taas. Pääsi kuulemaan uudenkin albumin biisejä jotka toimi loistavasti livenä. Sekä tietenkin vanhoja hittejä. Koko yleisö oli hyvin messissä ja Mr. Lordin välispiikeille tuli naurettua. Ai että mikä show! 





Onneksi tämän jälkeen pääsi hetkeksi istumaan varjoon, oli nimittäin aika kuuma päivä. Kannatti mennä istumaan baarin lähelle, sillä bongattiin Yannis, Beast In Blackin laulaja. Pitihän se nyt kuva ottaa kun kerta tuli tilaisuus. Piristi kummasti. Käytiin toisen kaverin kanssa tsekkaamassa jossain kohtaa Dead By Aprilin keikkaa. Sekin oli aivan ihana! Uudet biisit kuulosti mielettömiltä ja vanhatkin toimi jälleen. Tähän ei kyllästy ikinä.




Perjantaipäivän päätti Beast In Black energisellä keikallaan. Siitä oli hetki aikaa kun oli viimeksi ollut näiden keikalla. Olihan tämä nyt hieno, ja pyrot näytti upeilta pimenevässä kesäillassa. Mahtavia biisejä jälleen ja koko yleisö taas messissä. Kunnon bileet One Night In Tokyon aikana. Kyllä oli mahtava päätös ekalle festaripäivälle!






Kiitos perjantain esiintyjille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti