rrock'n roll child

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Sunday

 Sainko ees kylmät väreet tänää ku katoin muumeja.. tuli se majakka-jakso.. sain kylmät väreet ku muumipappa näki majakassa tyhjän sängyn,se sänky oli jotenki jännä..sit kuulu sellane pelottava musa.. hyrrrr. Muumit on liia jänniä :D Hihih mun tekee mieli kattoo monta muumijaksoo peräkkäi.. sen vois toteuttaa tänää! Meillä on pari muumivideoo jossa on monta jaksoo :) Vois kyl pitää muumimaratonin! Mun piti kyl kattoo yks leffa tänää mut kyl sen ehtii kattoo joskus toiste.
Tuli mielee tää kappale.. muistan ku katoin sen Jäärouvajakson..se mörkö tuli sieltä mettästä ja kuulu toi musa.. hyrrr sain siitäki kylmät väreet :o Ja sit sain kylmät väreet Jäärouvasta D:

Ai nii ja tänää ku katoin muumeja nii tuli myös se Aavelaiva.. hyyrr oikeesti seki oli nii jännä! Se musiikki ja kaikki. Ootan innolla ens lauantain muumijaksoa koska sillo tulee kai se jakso ku ne kummitusjalat on muumipeikon vatsan päällä..pakko nähä se ku se on jännä!

Eilen oli muute kiva päivä. Katoin Monsterit Oy:n ja Herkulesin Janskun kaa ku ei meillä ollu parempaa tekemistä :D. Lähettii myöhemmi ulos valokuvaileee :) Käytii viel hesessäki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti