rrock'n roll child

tiistai 17. kesäkuuta 2014

The wind has died now the moment is here


Moi! Hengasin Janskun kaa tossa yks päivä kaupungis. Käytiin nopeesti Äxällä ku siellä oli Juju. Ei se niiku muute kiinnostanu mut halusin vaa tietää minkä näköne se on :'D Ei ees kuunneltu ekaa biisiä loppuu, häivyttii sit johonki. Etsittiin Juhannuskylää ja löydettiinki se, hengailtiin sit jossain siinä. En muista oliko sama päivä mut käytiin kumminki parilla bussikierroksella ku ei ollu muuta tekemistä.. Käytiin Sorilassa asti, oltiin vaa sillee et ai tää menee näin pitkälle. Käytiin kai jossai muuallaki mut en nyt muista missä.. "Mä en kuule vaikka mä kuulen" :---D
Ollaan kävelty Hämeenpuiston läpi ja kierrelty Näsinkalliolla. Oltiin myös yks päivä Kaukajärven rannalla Janskun,Eeron ja muutaman muun kaa. Oli niiin lämmintä et ois ollu ihanaa käydä uimassa mut uikkarit jäikin kotii.. En oo ees vieläkää kastanu mun talviturkkia, asialle pitäis tehä jotain!


Kävin perjantaina kattomassa ku Mokoman Marko ja Tuomo (?) myi levyjä Äxällä.. Äxän sivulla luki et ne soittais myös akustisesti mut ei ne sit soittanu.. Oli niitä kumminki kiva nähä ja sain niiden kaa yhteiskuvan!






Huomenna mennään Janskun kaa Hämeenpuistoon, siellä on Radio Novan Kesän Ääni -tapahtuma. Siellä esiintyy Sandhja,Aurora ja Olavi Uusivirta. Uusivirran tiiän mut noista muista en oo ikinä kuullukkaa. Kuulemma joku suora lähetys, siistii!
Ja sit torstaina meen pitkästä aikaa mökille! Vaikka ollaanki vaan yks yö niin ihan kiva päästä kuitenkin mökkeileen :---)
Mut eipä nyt muuta, tämmönen vähän lyhyempi postaus tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti