rrock'n roll child

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Leffat jotka haluan nähdä

Kuten otsikkokin jo kertoo niin aattelin laittaa tähän leffoja mitkä haluan nähdä. Siis niistä leffoista jotka pyörii nyt leffateattereissa, tai jotka on tulossa jossain vaiheessa ensi-iltaan. Leffojen juonet oon kopsannu Finnkinon sivulta.


 Maleficent - Pahatar
Disneyn ”Pahatar” on ennen kertomaton tarina Disneyn perinteisimmästä konnasta, joka tuli tunnetuksi vuoden 1959 klassikosta ”Prinsessa Ruusunen”. Pahatar on nuori nainen, joka elää idyllistä elämää rauhanomaisessa kuningaskunnassa metsän keskellä, kunnes eräänä päivänä vieras armeija uhkaa maan rauhaa. Pahatar puolustaa kuningaskuntaa urhoollisesti, mutta joutuu petoksen uhriksi, ja hänen puhdas sydämensä muuttuu kovaksi kuin kivi. Kosto mielessään Pahatar ryhtyy lopulliseen taisteluun valloittajakuninkaan seuraajaa vastaan ja langettaa kirouksen tämän vastasyntyneen tyttären, Auroran, ylle. Lapsen kasvaessa Pahatar tajuaa, että Auroralla on avain rauhaan kuningaskunnassa – ja samalla kenties myös avain Pahattaren todelliseen onneen.


Godzilla 3D
Gareth Edwardsin ohjaama elokuva Godzilla on Tohon ikonisen hirviön eeppinen paluu. Maailman tunnetuin monsteri nousee taistelemaan ihmisten tieteellisen röyhkeyden synnyttämiä ilkeitä olioita vastaan, jotka uhkaavat koko ihmiskunnan olemassaoloa.


Se toinen nainen
Carly saa tietää että hänen uusi ihana poikaystävänsä Mark  on täysi huijari – ja vielä pahempi – kun hän sattumalta tapaa Markin vaimon Katen. Carly löytää yhtäkkiä itsensä lohduttamasta poikaystävänsä vaimoa ja heidän epätodennäköinen ystävyytensä vain vahvistuu, kun he tajuavat että Mark on pettänyt heitä molempia vielä yhden ”toisen naisen”, Amberin kanssa. Nämä kolme naista lyövät viisaat päänsä yhteen ja laativat pirullisen kostosuunnitelman.
 

Divergent - Outolintu
Sata vuotta sitten kansakunnan perustajat loivat järjestelmän rauhan takaamiseksi. Ihmiset on jaettu ominaisuuksiensa perusteella viiteen eri ryhmään: Vaatimattomiin, Uskaliaisiin, Rehteihin, Teräviin ja Sopuisiin. Jokainen testataan, jotta jokainen löytää oman paikkansa. Testin avulla tiedetään kuka kukin on ja mihin osastoon jokainen kuuluu. Loppuelämää koskeva päätös ryhmästä saattaa merkitä hyvästejä omalle perheelle ja ystäville.
Trisillä on edessään testit ja lopullinen päätös. Trisin testien tulokset osoittautuvat yllättäen epäselviksi ja hän saa kuulla, että erilaisuus on erittäin vaarallista. Häntä varoitetaan, ettei hän tule löytämään omaa ryhmää missä elää… Yksi päätös voi muuttaa elämän. 



Noah 
Noah on eeppinen tarina rohkeudesta, uhrauksesta ja toivosta. Elokuvan pääosassa nähdään Russell Crowe, ja sen ohjaa visionääri Darren Aronofsky. 
En muuten löytäny mistään leffan kunnon juonta mut elokuva kuitenkin perustuu Nooan arkki -kertomukseen ensimmäisessä Mooseksen kirjassa.


Pompeji 3D
Pompeji on Rooman imperiumin kruununjalokivi, jossa kukoistaa korruptio ja kansaa viihdyttävät gladiaattoreiden taistelut. Milo on raivannut tiensä orjuudesta voittamattomaksi gladiaattoriksi.
Kaikkialta Rooman valtakunnasta tullaan Pompejiin, myös rikkaan kauppiaan tytär Cassias  saapuu kaupunkiin. Sattumalta kaunis Cassias ja Milo kohtaavat Pompejissa ja rakastuvat pian. Cassias on kuitenkin kihlattu vastentahtoisesti roomalaiselle senaattorille.
Kaikki muuttuu hetkessä, kun Vesuviuksen tulivuori alkaa purkautua syösten polttavaa laavaa. Milon täytyy taistella tiensä pois areenalta pelastaakseen rakastettunsa, Cassias. Kerran niin mahtava Pompeji tuhoutuu. Kukaan ei ole turvassa. 



Tuuli nousee
 Jiro unelmoi lentämisestä ja upeiden lentokoneiden suunnittelusta. Likinäköisenä hän ei pääse lentokouluun, niinpä hän päättää hankkia työpaikan suuren japanilaisen konerakennusfirman lentokoneosastolta vuonna 1927. Hänen taitonsa huomataan nopeasti, eikä aikaakaan, kun Jirosta tulee yksi maailman arvostetuimmista lentokonesuunnittelijoista.
Tuuli nousee kertoo Jiron elämäntarinan ja siihen liittyvät historialliset käännekohdat – suuri Kanton maanjäristys vuonna 1923, 1930-luvun lama, tuberkuloosi-epidemia ja Japanin syökseminen sotaan. Jiro tapaa ja rakastuu Nahokoon, solmii pitkän ystävyyssuhteen kollegansa Honjon kanssa, ja innovoi samalla ilmailualan suoraan tulevaisuuteen.



Näin koulutat lohikäärmeesi 2 (ensi-ilta 4.7.)
Animaatiotrilogian jännittävä toinen osa tekee paluun sankarillisen viikinki Hikotuksen ja hänen uskollisen lohikäärmeensä Hampaattoman uskomattomaan maailmaan. Tämän erottamattoman kaksikon tehtäväksi tulee suojella rauhaa ja turvata viikinkien ja lohikäärmeiden tulevaisuus vallanhimoiselta Dragonilta.


Snowpiercer  (ensi-ilta 11.7.)
Vuosi 2031. Epäonninen yritys keskeyttää ilmaston lämpeneminen johtaa uuteen jääkauteen. Ihmiskunnan viimeinen turvapaikka on junassa nimeltä Snowpiercer, joka kiertää ympäri maailmaa ikiliikkujamoottorinsa voimin.
Jäistä maisemaa puhkovassa junassa noudatetaan tiukkaa luokkajakoa: köyhät kyykistelevät junan takaosassa rikkaiden ja etuoikeutettujen nauttiessa leveästä elämästä junan keulassa. Helvetti pääsee valloilleen, kun köyhempi osa nousee kapinaan… 



Naapurit (ensi-ilta 11.7.)
Komediassa lapsiperheen idyllin rikkoo naapuriin muuttava yliopiston oppilaskunta. Elokuvan pääosissa nähdään Seth Rogen ja Rose Byrne sekä Zac Efron. 


Sex Tape - kadonneen videon metsästys (ensi-ilta 8.8.)
Kun Jay  ja Annie  menivät aikanaan yhteen, heidän rakkautensa roihusi kiihkeänä – kuitenkin nyt kymmenen vuotta ja kaksi lasta myöhemmin heidän lempensä liekki kaipaa uutta kipinää. Seksielämäänsä piristääkseen he päättävät – miksipä ei? – kuvata kotivideon itsestään kokeilemassa läpi Rakasta hellästi -kirjan kaikki asennot yhteen putkeen kolmetuntisen muhinointimaratonin aikana.
Idea tuntuu aluksi loistavalta – kunnes he saavat huomata, ettei heidän elämänsä yksityisin video olekaan enää yksityinen. Heidän maineensa on vaakalaudalla, sillä he tietävät, että alaston totuus on vain yhden klikkauksen päässä maailmanlaajuisesta levityksestä… mutta yrittäessään epätoivoisesti hankkia videonsa takaisin tuona ikimuistoisena yönä, he huomaavat, että heidän videonsa paljastaakin enemmän kuin kukaan olisi uskonut. 



Kesäkaverit  (ensi-ilta 1.8.)
Vuosia ulkomailla tarjoilijana työskennellyt Iiris palaa Suomen Hankoon kesäksi, koska hänen paras kaverinsa Karoliina on hankkinut heille sieltä kesätyöt kahvilasta. Tytöt ystävystyvät omalaatuisen työkaverinsa, Eevan, kanssa, ja pääsevät asumaan tämän tädin rantahuvilalle. Suunnitelmissa on viettää huoleton kesä kavereiden kanssa juhlien ja rantaelämästä nauttien, ilman stressiä ja mieluiten ilman miehiä. Sellainen Tyttökesä.
Suunnitelmasta on kuitenkin yllättävän hankalaa pitää kiinni, kun tulevaisuus ahdistaa ja aikuisuus kaatuu muutenkin päälle. Kesän aikana Iiris, Karoliina ja Eeva joutuvat jokainen hyväksymään vaikeitakin asioita itsestään ja elämästään. Ja se miehetön kesäkin jää sitten kuitenkin pelkästään ideatasolle.
Onneksi on kuitenkin aurinko ja meri ja ranta ja vieressä ovat ystävät, jotka seisovat rinnalla loppuun asti.
Kesäkaverit on elokuva ystävyydestä ja ”ehkä parhaasta kesästä ikinä”.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti