rrock'n roll child

lauantai 9. elokuuta 2014

Tapahtumien yö

Tampereella oli 7.8. Tapahtumien yö, jossa käytiin nopeesti porukalla. Tai no me kyllä välillä hajaannuttiin ja sillee, et ei oltu joka paikassa koko porukalla. Hengailtiin myös Coffee Housessa ja tällee. Musta Barbaari oli joskus puol kuuden aikaan Koskikeskuksessa, ja päätettiin käydä kuuntelemassa ku se kertoi kirjastaan Salil eka,salil vika. Ei kyllä hirveesti kuultu mitää puhetta ku se seiso kauhee kaukana ja siel nyt oli muutenki sellasta pientä meteliä. Vähän aikaa puhuttuaan se siirtyi Suomalaisen kirjakaupan eteen jakamaan signeerauksia ja sillee, mut ei menty pyytämään mitää, kunha katteltii vähä aikaa ku se siinä niitä nimmareita jakeli kirjaansa.


Sori nää kuvien laatu, mutku kamera jäi kotiin nii piti käyttää kännykän kameraa..
Mustan Barbaarin jälkeen taidettiin suunnata Keskustorille päin. Käytiin Hesessä ja nii.
Mentiin jossai vaihees kattoon ku joku mies teki jotain temppuja siinä teatterin lähellä. Oli kieltämättä aika mielenkiintoinen :D
Mentiin Eeron kaa myöhemmin käymään Sokoksella ku Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki oli siellä kertomassa Apulanta - Kaikki yhdestä  pahasta -kirjasta.  Tällä kertaa kuulin jokasen sanan, oli mielenkiintoista kuultavaa. Sen jälkee sit ihmiset muodosti jonon saadakseen siihen kirjaan nimmarit. Ei ostettu Eeron kaa sitä kirjaa.. mut luen sen sit joskus kuitenki!
Otettiin Tonin ja Sipen kaa selfie :) Ja sain myös nimmarin korttiin ku pyysin. Leijuin sen jälkee jossai pilvissä, olin niiin onnellinen et sain niiden kaa vihdoinki kuvan! Mukavia ihmisiä kaikenlisäks :)



Eipä mulla taida ollakkaan sit mitään muuta asiaa, koulu jatkuu maanantaina, ei hirveesti houkuta mut kai se on pakko. 
Mun loma on kuitenkin ollut aivan mahtava, kiitos kaikille niille joiden kaa sain viettää aikaa tän loman aikana! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti