rrock'n roll child

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Rockwalli @ Pyynikki

Moi! Olin tossa viiime viikon tiistaina Pyynikillä kattomassa Rockwallia. Siellä Pyynikillä oli ollu aiemmin jotkut kisat mut en menny kattoon niitä, musiikki kiinnosti enemmän. Siellä siis esiintyi Rockwallin lisäks myös Jussi Aaltonen, Jani Wickholm, Mansesteri, Olli Lindholm ja Pate Mustajärvi. Joku nainen esitti myös pari biisiä mut en nyt enää muista sen nimee..
Jussi Aaltonen esiintyi ekana, lauloi vaa yhen kappaleen, Sankarit. Yleisö oli ainaki heti mukana :D Kuulin sillon ekaa kertaa Jussin laulua livenä, hyvältä kuulosti!




Jussin jälkeen tais esiintyä se nainen joka lauloi pari biisiä (Pave Maijasen Ikävä ja Paula Koivuniemen Sata kesää tuhat yötä). Olin iha nevahööd koko tyypistä, en ollu aiemmin nähny livenä, mut oli iha ok.
Sit olikin Jani Wickholmin vuoro, ei sekää muistaakseni kovin montaa kappaletta esittäny.. Hukun oli kuitenki sellanen kappale mikä jäi mieleen, oon sen joskus radiosta kuullu ja nii. Jani tuli siis tokaks Suomen ekassa Idolsissa, jos joku ei vielä tienny :D Mut oli iha jees keikka, tuli nähtyä Jani ekaa kertaa livenä.






Sit tais olla Rockwallin vuoro, oli mahtavaa nähä kyseinen bändi pitkän tauon jälkeen! Tuli kuultua monta hyvää biisiä, ne aloitti taas Nilsiän öljysheikki -nimisellä kappaleella. On se vaan niin hyvä! En ees enää muista monesko kerta tää oli ku näin Rockwallin livenä.







Jossai vaiheessa lavalle hyppäsi Olli Lindholm, joka lauloi Ihmisen pojan ja Likaiset legendat.
Noi on n kappaleita, Ollihan siis laulaa sen nimisessä bändissä. Oli muute eka kerta ku näin Ollin livenä. Hyvän keikan Ollikin veti! Tuli otettuu kuvien lisäks yks videokin:








Seuraavaks lavalle tuli Mansesteri. Joku hiphop-yhtye vai mikä lie. Ei iha mun tyylistä musaa, mut no, iha ok keikka oli kuitenki. Emmä välttämättä menis uudestaa noiden keikalle.. En ollu ees noiden aikana kokoaikaa lavan eessä, kävin hakemassa nimmarit ja yhteiskuvat Ollilta ja Janilta.




Jaa sitten seuraavaks Rockwalli tuli takas lavalle, soittivat lisää omia biisejä. , Sulle kirjoitan  jne. <3 Yhessä vaiheessa Pate Mustajärvi tuli lavalle, lauloi Ukkometson ja Pitkän kuuman kesän. Oli sillonki hyvä meininki, tää oli eka kerta ku kuulin Paten laulavan ite noi kappaleet livenä :o Mutta toka kerta kuiteski ku näin kyseisen herran livenä. Tässä kans video kuvien lisäks:











Paten jälkeen Rockwalli soitti vielä omia biisejä.  Ne soitti taas J.I.M.I. :n keskikohassa Livin' On A Prayerin ja taas tuli kylmät väreet, lauloin kertsin mukana.
Huhhuh mikä keikka, kiitos jätkät!





Kiitos myös muillekki esiintyjille! Rockwallin jätkien ja Jussi Aaltosen kaa otettiin vielä kans kuvat, sain niiltä myös halit :3 Tuli vähä aikaa juteltuu Valtterille, ja se sano et Rockwalli esiintyy ens kuussa Kukkaisviikolla. Sen tapahtuman sivuille on itseasias julkistettu jo ohjelma, menkääs ihmeessä kattoo jos kiinnostaa --> kukkaisviikot.fi

Jussin, Janin ja Ollin nimmarit.

Mut eipä mulla nyt muuta, oon muute aika paljon kirjotellu nyt näitä keikkapostauksia.. Mulla ois jo mielessä millasen postauksen vois tehä seuraavaks. Sen voin luvata että ei ole keikkapostaus! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti