rrock'n roll child

maanantai 2. marraskuuta 2015

Come it's time to pray for the weekend




Moii! Aattelin kertoa mun viikonlopusta, ku olin pitkästä aikaa yhellä leirintäalueella. Porukat vei vaunun sinne ku ne halus pois vanhalta leirintäalueelta eikä sitä vaunua viittiny tossa takapihallakaan pitää. Olin käyny siellä alueella viimeks joskus vuonna 2007.. että joo, "vähän" pitkä aika ku olin viimeks käyny :D.
Lähettiin perjantaina joskus saunan jälkeen tonne alueelle, oli jo kivan pimeää mut oli kiva istuu vaa autos, kuunnella hyvää musaa ja kattoo ikkunasta pimeää tietä.. aika tunnelmallista. Matka kesti suunnilleen jotain puol tuntii, et ei ollu hirveen pitkä matka. Perille saavuttuamme purettiin kamat, iskä lähti johonki jo moikkaamaan tuttuja ja mä, sisko ja äiti lahnattiin jonkin aikaa vaunussa. Katottii siskon kaa Salkkarit ja Posse, join siinä yhen siiderin samalla. Muute, enne ku unohdan nii Marco Hietala on vieraana seuraavassa Possen jaksossa, must see!! <3
Jonkin ajan kuluttua pari tuttua tuli moikkaamaan, ja lähdettiin siitä sit yhdessä koko porukalla samaa matkaa alueen pubiin. Sinne piti ottaa omat juomat, nii otin sit viel yhen siiderin mukaan, ja pääsin laulamaan karaokee. Vaikka äiti sano et siel karaokes on aika vanhoja kappaleita, nii löysin mä niistä karaokelistoista kuitenkin hyviä kappaleita laulettavaks. Lauloin mm. HIMin Join me:n, TikTakin Minne vaan jne. Iskän kanssa laulettiin Hurriganesin I will stay, en muista et oisin ikinä laulanu sitä missää. Siellä pubissa oli jonkin verran porukkaa, mut jotenkin mä vaan uskalsin mennä lauleskeleen, kyllä se jännitys siitä lopulta meni ohi :). Oli kiva ilta!


Lauantaina heräsin joskus kympin jälkeen, porukat oli käyny päärakennuksessa syömässä aamupalaa. Me ei siskon kans jaksettu lähtee sinne, joten syötiin vaunussa aamupala, katteltiin telkkaa ja sillee.
Joskus kahen jälkeen meidän vaunun lähelle kurvas meidän tuttujen asuntoauto. Ei oltu nähty niitä pitkää aikaa, joten oli kiva nähä niitä taas! Lähettiin siitä parin pikkujätkän kanssa hengaileen hetkeks päärakennukseen, siellä oli rummut nii soittelin niitä vaikken osaakkaa soittaa rumpuja :D Jonkin ajan päästä lähettii takas meidän vaunujen luo, käytiin syömässä ja sen jälkeen lähin yksin kuvaileen aluetta.







Myöhemmin lähettiin siskon ja jätkien kans pienelle kävelylenkille, käytiin kattomassa laavua ja riehuttiin metsässä, ja melkeen kaaduin ojaan :D

Jossain korvessa :D

Sieltä sit takasin vaunulle, lueskelin jotain kirjoja mitä olin ottanu mukaan ja kuudelta oli naisten saunavuoro, jonne mentiin siskon, äitin ja yhen tutun kaa. En ollu muistaakseni käyny aiemmin siellä saunassa, mut se pukuhuone vaikutti jotenkin tosi kotoisalle. Olipa kiva istuu taas löylyssä, ku ulkona tuli kylmä. Lähin ennen muita saunalta ja menin vaunuun taas lukemaan, myöhemmin kattelin Putouksen ja jätkät ja niiden äiti tuli kylään meidän vaunuun. Sen jälkeen äippä lähti jo pubiin, mut me muut + meidän ja jätkien iskä lähettiin grillikatokselle, pitihän sitä vielä grillata! Nähtiin siellä muutama muukin ihminen, kuunneltiin yhen pikkutytön haitarin soittoa samalla ku syötiin makkaran ja innostuin jopa kaljaa juomaan :D Hitsi että se tyttö oli muuten taitava soittaan haitaria!
Se jätkien iskä on muuten kiva ku hänkin sattuu kuuntelemaan Nightwishia. Alettiin vaan siinä jossain vaiheessa höpiseen kaikkee Nightwishista, oli mukava höpistä jonkun kanssa jostakin lempibändistä, se on oikeesti yks parhaimmista ajanvietteistä ikinä!
Myöhemmin lähdettiin tän jätkien + meidän iskän kaa kans sinne pubiin, piti taas ottaa omat juomat nii mukaan lähti kaljaa ja siideriä.. Ja taas tuli laulettuu karaokee, tällä kertaa taisin laulaa vähän enemmän biisejä ku perjantaina. Tuli laulettuu mm. The Rasmuksen F-F-F-Falling, Uniklubin Huomenna, PMMP:n Oo siellä jossain mun, Nylon Beatin Satasen laina... :D Äipän kanssa laulettiin yhessä Virve Rostin Sata salamaa, se oli muuten oikeesti lähellä etten alkanu laulaan sitä Antti Tuiskun tyylillä, ku sen versioo on ny tullu kuultua enemmän :''D Onneks pysyin iha siinä Virven versiossa..  Mut oli taas tosi kiva ilta! Laitettiin muute meidän terassille valoja, näytti aikas kivalta pimeessä :3



Sunnuntaina käytiin siskon ja jätkien kaa arpajaisissa. Iskä oli ostanu kymmenen arpaa, sisko sit aatteli käydä lunastamassa mahdolliset palkinnot. Sisko voitti kahdeksan palkintoo kymmenestä, aika cool. Voitti mm. sukat, käsivoidetta, dödöö, kynttilöitä, karkkirasian, kylmälaukun... :'D  Aika kivat palkinnot.
Lähettiin kotiin joskus yhen jälkeen, et oltas ehitty kolmeks mummulle syömään.
Oli tosi mukava halloweenviikonloppu, kiitos vaan kaikille ihmisille joiden kanssa sain sen viettää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti