rrock'n roll child

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Vaunuviikonloppu

Moi! Tuli oltua viime viikonloppuna pitkästä aikaa taas leirintäalueella, missä me pidetään tota meidän asuntovaunua. Lähdettiin porukoiden kaa sinne perjantaina joskus saunan jälkeen, purettiin kamat ja kunhan oltiin jonkin aikaa vaunussa, katoin siinä Salkkarit ja Voice of Finlandin. Pari tuttua tuli kylään ja kunhan rupateltiin siinä kaikenlaista. Voicen jälkeen lähdettiin pubiin laulamaan karaokea, olipa kiva laulaa taas. Lauloin ainakin Maija Vilkkumaata ja Uniklubia. :D
Lähettiin valomerkin jälkeen vielä tuttujen vaunulle, ja oltiin omalla vaunulla varmaan kahen jälkeen yöllä. Seuraavana aamuna vähän väsytti, syötiin aamupalaa ja katteltiin telkkaa. Lähettiin aamupäivällä käymään kirpparilla mistä löysin tosi kivan paidan. Käytiin myös jossain halppiksessa mut sieltä ei löytyny mitään ihmeellistä. Sen jälkeen palattiin takas alueelle ja grillattiin makkaraa.
Sit päätin tehdä pienen lenkin ja vähän kuvailin samalla. Kävinpä myös päärakennuksella hakkaamassa rumpuja.

Tässä näitä kuvia mitä tuli otettua lenkin aikana, ai että mä rakastan kuvata luontoa <3













Sisko ja sen poikaystävä tuli joskus iltapäivällä, ku ne aatteli tulla alueelle yheks yöks. Syötiin hyvää ruokaa ja meidän vaunuun tuli taas tuttuja kyläileen. Illemmalla käytiin saunassa, ja sen jälkeen katteltiin vähän aikaa Haluatko miljonääriksi. Vielä myöhemmin mentiin taas pubiin laulamaan karaokea, tällä kertaa tuli laulettua mm. Popedaa ja Dingoa. Valomerkin jälkeen mentiin äidin kaa vielä tuttujen vaunulle ja omalla vaunulla oltiin joskus puol kolmen jälkeen.. :D Tää on niin perus. Sunnuntaina sisko ja sen poikaystävä lähti vähä aiemmin kotiin, me jäätiin porukoiden kaa vielä hetkeks vaunulle. Lähettiin joskus iltapäivällä.
Oli kyllä mukava viikonloppu, pitäis käydä kyllä useemmin vaunulla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti