rrock'n roll child

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Rockwalli @ Ideapark

Moi!
Rockwalli esiintyi sunnuntaina Lempäälän Ideaparkissa, jonne suunnattiin siskon ja tämän poikaystävän kaa. Lähettiin jo siinä yhen maissa, joten ehdittiin vähän kierteleen ennen keikan alkua. Lähdin sit vähän ennen kahta keskusaukiolle missä tää kyseinen keikka oli. Sisko ja sen poikaystävä jäi vielä kiertelee, ku niitä ei pahemmin kiinnosta käydä keikoilla.. :D Lavan eessä ei ollu hirveemmin väkee, joten pääsin suht lähelle eikä kukaan ollu pilaamassa näkyvyyttä.
Pian Rockwalli tuli lavalle, ja tällä kertaa bändin ex-jäsen Anton Äikäs pääsi laulamaan, mikä oli oikeestaan ihan mukava yllätys! Valtteri ei voinu laulaa ku oli jonkin verran kipee.. Alex ei ollu paikalla ku on tällä hetkellä Reckless Loven ja Santa Cruzin mukana jossain päin maailmaa.. kelpais! :'D Mut Alexin korvaaja oli iha jees vaikken siitä tainnu ottaa kuvia.
Keikka oli kuitenkin jälleen kerran aivan mahtava ja tuli taas kuultua paljon tuttuja biisejä, mm. Nilsiän öljysheikki, Maa kutsuu, , Tähtien alla.. <3 Tuli myös pari sellastakin biisiä mitkä ei oo tän bändin tuotantoo, kuulosti kyllä hyvältä!


Anton Äikäs

Jimi Hautamäki

Sampsa Rättäri

Valtteri Aaltonen

Keikan jälkeen kiitin jätkiä mahtavasta keikasta, ja otettiin ryhmäkuva joka meni "hieman" pieleen :'D. Kerkesin kuitenkin vielä nappaamaan Jimin ja Valtterin kaa pari selfiee ja sain kaikilta halin :3 Taidettiin jutella siinä jotain vielä Valtterin kaa, jonka jälkeen kävin syömässä. Niillä ois ollu vielä toinenkin setti mut en ehtiny kattoon sitä ku tuli muuta menoa. Mut oli hienoo nähä edes se eka setti!

Kiitos Rockwalli ja Anton upeesta keikasta!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti