rrock'n roll child

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Thunderstone @ Levykauppa Äx

Moi!
Thunderstone esiintyi Tampereen Levykauppa Äxällä tossa torstaina. Keikka alkoi joskus siinä viiden maissa, mut tavattiin Janskun kaa jo kahen aikoihin. Kierreltiin ympäri kaupunkia ja suunnattiin paikan päälle puol viideks. Ei ollu kauheesti ketään paikalla ku saavuttiin Äxälle.. Bändi oli kuitenki jo paikalla, ja katteltiin ku ne bändin jäsenet viritteli siinä soittimia jne.
Viideltä ne sitten alotteli, ja oli sinne sit siihen aikaa ilmestyny vähän enemmän ihmisiä. Oltiin Janskun kaa heti siinä eturivissä :D. Bändi heitti sellaisen semi akustisen keikan, sieltä tuli uusimman albumin kappaleita (mm. The Path joka on ehdottomasti levyn parhaimmistoa <3), vähän vanhempaakin tuotantoo ja oiskohan siinä tullu pari coveriakin, ainakin yks oli Dion Rainbow In The Dark.  Keikka oli aika lyhyt, ei tainnu ees puolta tuntia kestää. Mut oli se vaan silti niin huikee, oli ihanaa nähä toi bändi nyt ekan kerran livenä!








Keikan jälkeen käytiin bändin jäsenten luona, kiitin mahtavasta keikasta ja otin selfien kaikkien jäsenten kaa :3 Tai oikeestaan se yks kitaristi katos johonkin joten sen kaa en saanu kuvaa mut joku muu kerta sit! Halasin Pasia ja Jukkaa, ja sanoin että nähään seuraavan kerran South Parkissa. Noi jätkät vaikuttaa jotenki ihanan symppiksiltä! :3
Suunnattiin Äxän jälkeen hetkeks Roosterille Janskun kaa, juotiin vaa vettä ja kunhan istuttiin vähän aikaa siinä ikkunapaikoilla. Oli hieman väsynyttä meininkiä.. :D Thunderstone esiintyi muuten samana päivänä tuolla Roosterissa, mut ei menty kyseiselle keikalle ku aamulla ois ollu aikanen herätys.. Sinne oltiin laitettu valmiiks jo ainaki taustakangas ja rummut. Mietin siinä jossai vaiheessa ääneen et oispa siistii jos ne tuliskin nyt Roosterille.. Meni hetki ja pian ikkunasta näkyi tuttuja tyyppejä! :D Aika hyvä ajoitus tai jotai. Ei kuitenkaa menty enää häiritteen niitä.


Kiitos Thunderstone ihan älyttömän hienosta keikasta! <3
Ja kiitos Janskulle seurasta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti