rrock'n roll child

torstai 7. huhtikuuta 2016

Mökkiviikonloppu

Moi! Tuntuu et viime postauksesta on jo liian pitkä aika.. Aika tuntuu menevän niin nopeeta, ollaan jo huhtikuun puolella! Ihanaa, et ollaan jo hieman lähempänä kesää.
Mut tosiaan, olin tossa viime viikonloppuna pitkästä aikaa mökillä porukoiden kaa. Lähettiin perjantaina jo hyvissä ajoin, ku pääsin koulusta ennen kahtatoista. Matka mökille oli jotenki tosi kiva ku aatteli et jes pian pääsee mökkeileen ja sai vaan kattella ohikiitäviä maisemia ja kuunnella hyvää musaa. Perille päästyämme purettiin tottakai kamat, pistettiin mökin radio päälle, syötiin ja kunhan siinä chillailtiin :D Otettiin tabletti mukaan josta sit katteltiin illemmalla Salkkarit ja The Voice Of Finland. Käytiin sitä ennen saunassa, mökin puusauna on vaan niin paras. Oli oikein vitsat mukana, ja käytiin välillä mökin terassilla vilvottelemassa, oli ihanan rentouttavaa vaa istua siinä siideriä juoden ja maisemia ihastellen.












Lauantaina lähdettiin "pienelle" kävelylle. Kiivettiin pitkä matka sellaselle näköalapaikalle, jossa otettiin yhet ja katteltiin maisemia. Oli niin ihanan rauhallista.


Matkan varrelta.. muurahaisia :'D










Kyllä noita maisemia ois voinu kattella vaikka kuinka pitkään! Aurinko paistoi ja oli ihanan lämmin. Välillä on oikeesti ihan mahtavaa vaa kävellä luonnossa. No mut siinä jossai vaiheessa lähdettiin takasin päin, käytiin moikkaamassa vielä kummisetää ku sillä on mökki samalla alueella. Sen koiraki oli tottakai mukana, ei ollu muuten koiran riemulla rajaa ku näki mut pitkästä aikaa :D On se vaan niin ihana! Lähdettiin sitten jonkin ajan päästä omalle mökille, syötiin, lueskelin kirjaa, selasin nettiä ja katottiin yks Pop N' Roll -jakso missä Santa Cruzin Arttu oli mukana :D Oli pakko kattoo se taas uudestaan, ihan paras jakso oikeesti. Illemmalla mentiin taas saunaan ja katottiin Haluatko miljonääriksi. Sen jälkeen katottiin vielä jotain ja myöhemmin nähtiin revontulia! Ei ne kyllä kauheen kirkkaita ollu ku oli aika pilvistä, mut näkyi niitä kuitenkin vähän. Oli ne kyllä upean näkösiä <3 Kuvaa en saanu mut eikai se haittaa. Oli jotenki niin hieno hetki ku oli tosi hiljaista ja sit taivaalla näkyi vihreitä revontulia. :3








Sunnuntaina ei sit tullu tehtyy mitään erikoista, pakattiin kamat ja lähdettiin kotio päin jo ennen yhtä.
Oli mukava viikonloppu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti