rrock'n roll child

maanantai 1. tammikuuta 2018

30.-31.12.

Moi!
Tää vuosi on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Ollaan kuitenkin hetki vielä viime vuoden puolella kun kerron parista kivasta illasta.

30.12.
Päivällä oli tylsää joten lagasin vaan kotona. Illemmalla menin auttamaan mummoo jonka jälkeen lähdettiin siskon kaa kaverille. Katteltiin telkkaa, juotiin ja oli just sellanen rento meininki. Myöhemmin lähdettiin siskon kaa Roosteriin, mua hämmentää vieläki miten helposti se suostui lähtemään mun mukaan vaikkei se tykkää käydä tommosissa paikoissa. :D Sisään pääsi tällä kertaa vaan pelkän narikan hinnalla, aika kiva. Pian siellä aloitti sellanen yhtye ku The Heartless, joka soittaa HIMin biisejä. HIM oli esiintyny samana iltana Pakkahuoneella joten noi oli kai tavallaan jatkot. Harmittaa etten päässy ikinä todistaan HIMiä livenä, mut onneks tommonen tribuuttibändi on olemassa. Tuli kuultua vaikka mitä hienoja kappaleita, kuten Poison girl, Gone with sin, Wings of a butterfly, Right here in my arms.. Huh mitä biisejä oikeesti. Yleisö oli hyvin messissä. Keikan jälkeen bongasin Delta Enigman laulajan Vin Valentinon, otettiin kuva, juteltiin siinä myös jotain. Mukavan olonen tyyppi!31.12.
Sisko värjäs vihdoin mun hiukset. Nyt on liukuväriä, jee! Lähdettiin joskus viiden maissa käymään kaupungilla jonka jälkeen suunnattiin etkoileen kaverille. Sisko teki meille shotteja ja kuunneltiin musaa. Lähdettiin ysin jälkeen keskustaan, kaverit suuntas johonkin baariin jo ja me mentiin siskon kaa heselle missä tavattiin Anniina ja tän poikaystävä. Lähdettiin siitä porukalla alarantaan kattomaan ilotulitusta. Se alku vähän failas, ku tuli vaa yks pikku raketti ja sit oli hiljaista. Ehkä noin viiden minuutin kuluttua ilotulitus alkoi kunnolla, hyvin kyllä paukkui. En saanu hirveen hyviä kuvia ku seistiin kauempana mut tässä nyt muutama otos:
Rakettien jälkeen mentiin Unioniin, päästiin aika pian sisälle ku oltiin seisty lähempämä sisäänkäyntiä. Väkeä tottakai riitti, koska uusi vuosi. Siellä sitten biletettiin ja kunnolla. :D Se oli mahtavaa ku alkoi lähtölaskenta, kaikki vaan huusi täysiä ja kun päästiin nollaan, katosta tippui jotain serpentiinin tapaista, kaikki toivotti toisilleen hyvää uutta vuotta ja sit dj soitti Boten annaa. Parasta! Ihan älyttömän kiva ilta! Kiitos seuralle. <3 Tästä tulee hyvä vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti